Maria Bengtsson

Barnvakt och sjukhuset!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Michael och Dessi passar Amanda så att dem kan vara på sjukhuset och prata med deras jutta! så slipper dem ha med amanda som ska ha uppmärksamhet så kan dem prata i lugn och ro istället!
Amanda är lite förkyld varit lite grinig men för en liten stund sedan slockna hon på soffan så nu sover hon i sin säng istället är nog skönare för den ställningen hon somna i såg inte så jätteskön ut =)
Får se hur länge hon sover och när Michael och Dessi kommer hem.

Fick reda på för en stund sedan att mamma hade krockat med bilen =S inte så roligt! hon hade som tur va klarat sig men fick åka ambulans till sjukhus hon sa att hon mådde bra iaf, så hoppas på det!
hörde dock att bilen inte va mycket kvar av, men det är ju mindre viktigt bara mamma klarade sig så!

I helgen har ja inte gjort så mycket, i fredags va ja hos Ann-christine spelade lite tvspel, sen åkte ja förbi här och skulle busa med amanda som hade ropat på mig hela dagen, men då hade hon bestämt sig för att sova, haha så det blev inget bus, inte med henne iaf men med Michael och Dessi och Anders som kom med, spelade uno och åt lite smörgåstårta va dock proppmätt efter ja ätit pizza hos Ann-christine men en liten bit åt jag allt, den va ju så god =)

Sen lördag åkte ja ut till Orust med Ann-christine hon skulle plocka hem lite saker därifrån till Nathalie, dockvagnar och gunghästar och allt va det nu va, det blev en hel del kan man säga och bilen va Full!
Magnus åkte med mig hem vi kollade Melodifestivalne, och strax innan så hade ja tvingat hjälpa han med mitt diskberg, kan ju bara säga att ja inte är den människa på detta jordklot som ÄLSKAR och diska, oo gud vad det är tråkigt, tyvärr är det ett nödvändigt call här i vardagen men man kan göra som ja (dock inte bra) och diska var annan vecka och så går man en vecka minst och tänker "OO nej ja måste diska"  haha fasiken ja måste bli bättre på det, men med magnus hjälp som sagt så gick det jättebra och all disken kom in i skåpen sen va det Melodifestivalen och sen efter det vart det mosning i Worms på Xboxet ja lånat av Michael.

Igår så bakade ja en tigerkaka va sugen på det, och ja vet att Michael och Dessi gillar den ;) så ringde och fråga om dem va hemma så ja kunde bjuda på den! =) och sen så skjutsade jag ner magnus till tåget han skulle åka hem! och åkte tillbaka hit för michael bjöd in mig på middag! Vi åkte och Köpte ett Xbox 360 med massa tillbehör till och flera spel så nu har han en ny leksak det kan dem behöva!!

Så vi ska åka ut till Orust sen lät det som det planerades eller Michael skulle, nån måste ju plocka hem Mamma från sjukhuset och Magnus som är hos nån kompis, så ja åker med dem ut!

Nej nu orkar ja inte skriva mer, ska kolla i deras skåp och se om det finns nåt ja kan äta på ! haha!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: