Maria Bengtsson

1år sedan!

Kategori: Allmänt

tänk att det redan gått 1år sedan detta lilla bustroll föddes!

Grattis Nathalie på 1års dagen!















































såg en internetsida på tvn igår om

Kategori: Allmänt

-f5563f05a4c6f526c5fcd4398f5e8f8.png

såg en internetsida på tvn igår om lägenhetsbyten, jag vill ju ha större lägenheten, dags att ta steget mot lite vuxnare livet. ;) och registrerade mig där igår kväll, och nu ska jag Kolla på en lägenhet på söndag och hon ska kolla på min :) sen är det alla papper och så som ska fyllas i när man byter det är väl det som är mest jobbigt men spännande ska det bli :)

kanske dags att berätta lite..

Kategori: Allmänt

Haft lite bloggtorka!
hänt en del grejer på sista tiden..

Besiktigade renaulten, den gick igenom :) 3 veckor efter det dog den med i en trafikolycka, påkörd bakifrån igen!! värsta sabla oturen har ja alltså.. så det fick bli en ny bil igen! på ett halvår är det väl inte meningen att man ska ha 3 olika bilar? eller är det så, kul iofs oo variera sig men inte på detta sättet kanske.

Fortsätta på tråkiga saker, så dog våran älskade mormor i söndags hoppas hon får det bättre i himlen än senaste åren nere på ett hem utan att kunna göra något själv! Älskade mormor!

Har haft en en fruktansvärt jobbig tandvärk över helgne som gick nu, idag ringde jag till en tandläkare, hon sa " hm ja vi har väldigt mycket patienter nu" och då tänkte jag att aha, hon säger en tid om en vecka typ, men sen sa hon " går det bra halv 3" haha så då fick ja äntligen min jobbiga tand undersökt! och han sa att det var bäst att dra ut den, hade en visdomstand som växte snett underifrån in mot den så ja skulle ändå få bekymmer med den vanliga tanden senare, så dem drog ut den!
kände mig som ja var förlamad i hela ansiktet efteråt men har nu släppt lite grann faktiskt så börjar känna mig normal i ansiktet igen :)


Nu fick ni en liten uppdateringe :) jag ska försöka att inte vara låta det gå så lång tid i mellan ;)