Maria Bengtsson

spindelleder och lampor till salu?

Kategori: Allmänt

nej den gick inte igenom lilla bilen, va en spindelled som var sönder och en kontrollampa som inte lös men det ska åtgärdas nu, torsdag ska spindelleden lagas och pappa byter kanske lampan för mig? eller michael? när ja åkte från besiktningen då gick mina vindrutetorkare sönder, det hade väl inte varit något Om det inte regnade som det gjorde!! så fick åka till en skrot och fixa en ny grej till det, den kommer på torsdag så pappa har ja bokat så ska han byta den i helgen för mig! och kanske han byter lampan med? =D
Åkte till samma killar som fixade klonket i bilen i torsdags förra veckan,  fick lite rabatt nu bara för ja varit där så nyss och att dem missa och kollade det va iofs bara klonket som skulle bort men men, lite rabatt tycker Maria om! =D

bajs bajs..

Kategori: Allmänt

ja ibland blir det lite bajssnack! christian fick kallas för det bara för han prata om det hela promenaden!
(med tanke på kommentaren från anonym  i tidigare inlägg)

Imorgon ska bilen besiktigas! hoppas hoppas den går igenom, VI har bytt lite lampor, fixat lite bälten, och en framvagnsinställning är done så nu kan vi bara hoppas dem godkänner den! vi får väl se
idag vet ja itne vad ja vill göra, känner inte för att sitta hemma, någon som har lust att hålla mig sällskap? =D

Varför?

Kategori: Allmänt

Varför kan inte bara min dator funka som alla andra? vill ha det programet annars funkar ju inte det.. Bajskorv!

Hur naturlig ...

Kategori: Allmänt

Hur naturlig är du? (alla tjejer måste göra det här)

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
 (x) En plattång
(x) En locktång
 (x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
 (x) Hårinpackning
 ( ) Bodybutter
 (x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
 Summa = 9


Du ...
 ( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
 ( ) Använder kajal varje dag
 ( ) Avänder läppglans varje dag
 ( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
 ( ) Använder hårinpackning varje dag
 ( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 4

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
 (x) Piercat dig
 ( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 4

Totalt: 17

0-10 Naturligtvis naturlig tjejen!
10-15 konstgjord behandlad blomma
 15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
 20-25 Du är en fryst jordgubbe.
 25-30 Barbiedocka. Bara plast.

vilse i skogen vandrar vi omkring

Kategori: Allmänt

Långpromenad med bajschristian blev det idag istället för joggingen, vi gick 8slingan i skatås, och sen så gick vi fel, och då blev det 3km extra! för att komma tillbaka till min lilla bil som stod ensam ute i skogen (stod 4till) det va mest Cs fel att vi gick fel han visste vägen sa han, men nejdå då kom vi ner på fel ställe och hade ingenanning om vart vi va vi fick fråga en tjej som va ute med sina hundar, och hon sa att vi hade kommit alldeles alldeles fel! haha! men det va bara fortsätta hela långa vägen som var kvar, men vi hitta bilen, ja e nöjd var en härlig promenad och vi tänkte att vi skulle försöka gå denna en gång i veckan tillsammans! =)

tråkig onsdagskväll!

Kategori: Allmänt

ikväll blir det pyssel i lägenheten, tråkiga saker och göra! det ska:

  • Bytas lakan!
  • dammsugas
  • diskas lite med
tråkiga saker men som tyvärr måste göras, lakanen är lite jobbiga eftesom ja har en loftsäng, men det går fort men det e så tråkigt!!

slottskogen och ny dejt!

Kategori: Allmänt

Igår var det tisdag och tisdagar är springdag! och igår bestod dejten itne av skorna (dem var ju delvis med) men min kära bror var sällskap! det va riktigt roligt och springa med honom! va jobbigt men ändå skoj, blev tipsad om lite som ja tydligen gör fel därför det blir jobbigt efter ett tag, men ska jobba på det, och nästa tisdag så är det bättre med den biten! Ja ska försöka iaf! upp med huvudet och djupa andetag!! =D men 5km blev det!

idag är dock en liten vilodag eftersom ja sprungit både måndag tisdag! blir lite städning, det behövs tror ja!

Poppa popcorn

Kategori: Allmänt

Skön kille detta =)


härligt med livet

Kategori: Allmänt

Oj va mkt som händer nu! Träffade Daniel igår, han va här vi åt lite mat, ja körde hem honom, det kändes bra, roligt och kunna umgås som bara kompisar tycker ju självklart jättemycket om honom fortfarande men det e inte "ooo va ja älskar honom känslor" utan mer att ja bryr mig om honom och vill att han ska må bra!
och han bryr sig ju om mig det har han ju sagt så det känns med bra, det känns bra att vi kan vara så bra kompisar trots allt!
och sedan efter ja kört hem honom, kom Christian, vi kolla film mumsa godis, och så sov han här, vet inte varför men ja fick för mig att han kanske ville mer än sova, då han ville ha någon oo krama sa han.. men blev faktiskt på ett bra sätt väldigt överraskad att så inte var fallet! det gjorde mig glad att ja kunde umgås med honom utan att det blev så! det gjorde Maria Glad! :D

Idag i skatås då ja gjorde min lilla runda, så peppa ja upp mig lite då ja såg Christian Olsson på parkeringen han e ju ändå en världstjärna! =D

ny dejt

Kategori: Allmänt

jag och skorna hade dejt i slatås idag igen! underbart såg faktiskt fram imot det! va skönt och härlig känsla när låren rumpan jobba med varandra! =) höhö

kollade på ett extra jobb idag, det va inte mycket men lite fina pengar sedan! =) bara 2 väggar som ska målas bara oo måla dem! sånt vi tycker om!

idag i MP3n va  det    Avril Lavigne som höllt mig sällskap!

kan vi säga nu att ja inte är Moderat?

Kategori: Allmänt

"Efter mikrokirurgernas konferans i New York satt de ledande kirugerna och drack. När de blev aspackade började dom tänkte på sina störta triumfer. Den första, en australiensk kirurg berättar: 
-Vi fick in en kille som klämde fast sig i en press vid ett tryckeri i förra året. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger konstruerade en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp. Så när han återgick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.
 - Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg. Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp, nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa. Den svenske kirurgen ville inte vara sämre:
 - En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en kropp. Armar på den ena änden och ben på den andra. Till slut blev det en man som heter Fredrik Reinfeldt och han gör hela jävla landet arbetslösa.

orkar inte

Kategori: Allmänt

fattar inte varför man ska hålla på oo smutskasta varandra! orkar inte med sånt längre, lägg ner alla och bete er som vuxan männsikor!!
blir så fruktanvärt trött på allt sånt här!

ibland kan det bli för mycket!

Kategori: Allmänt

HAHA! har nog aldrig sett honom så full, gud va ja skratta när ja körde hem, han vingla hit oo dit när han gick, och i bilen satt han oo prata om en sten som hette olle!!
stannade av polisen blev vi med, bara för ja hade råkat backa in i stolpen så en reflexpinne på kofångarn hade losnat, så frågade polisen varför, haha va ska man svara på det? sa att ja inte va så bra på att backa han godkände det och sa att ja skulle försöka få bort den !!
Höhö!
Sen så skulle han få lite luft bestämde han sig för, och satte sig på en kant till rabatten, och helt plötsligt låg han i buskarna!! haha!

men hem kom vi tillslut, och med en bror som hade jätteångest och ville följa mig hem! vet inte hur han skulle kommit hem sen bara!
Hoppas bara han inte var alltför jobbig så Dessie fick sova lite!

118100

Kategori: Allmänt

kan man skicka frågor till, och få svar från dem, ja provade och skicka "vem är Maria Bengtsson?" fick tillbaka
haha
 " 118100 tror att Maria bengtsson är en söt och trevlig tjej som älskar Frankrike och allt därtill,  vi tror även att hon gillar att sola och att kramas"

det stämmer nästan, har dock aldrig varit i frankrike men det kanske är fint, får väl åka dit och se om ja älskar allt därtill! haha!

Dejt

Kategori: Allmänt

dejten gick super!
satte upp delmål istället för att springa 2,5km så sa ja för mig själv att ja skulle springa 500m i taget, då det e skyltat var 500m, och blev bara gladare och kanske lite lycklig med då det stod 2000m på sista skylten då hade ja joggat hela vägen! =D det kanske itne är så mycket tänker ni, men för mig som inte tränar kondition är det JÄTTELÅNGT! men nu kämpar vi, dels med några extra kilon och med att kunna klara mig runt varvet, har mina mål uppsatta!!
blir väl kanske lite inspiererad då ja läser lite träningsbloggar, http://bellaeklund.blogg.se/,Teres Alvens och Gym Glams/carro

Men underbart var det iaf! det kändes skönt!

ja har en dejt

Kategori: Allmänt

höhö med skatås och mina joggingskor! dubbeldejt!
men innan den så kommer julia och hennes mamma hit en kortis! =)

sjukhuset..

Kategori: Allmänt

Mitt favoritprogram har börjat igen!! Tv3s Sjukhuset! ja gillar att man får följa med dem på jobbet i en sån viktigt miljö det e bara bra helt enkelt, går på kanal 3 19.30 måndagar- torsdagar! titta på det!!

nu börjar träningen på riktigt tycker ja, idag blev det försök på jogging, har ingen kondition alls längre känner ja, så skulle försöka springa 2.5kms slingan dem har i skatås, det gick ju sådär kan ja säga, men ja var trött och svettig efteråt iaf, sprang kanske hälften och gick fort resten så det får vbli ett par gånger till så kanske ja klarat av den! =D
det får ju bli ett par såna eller rättare sagt JÄTTEMÅNGA om ja ska klara av att jogga hela göteborgsvarvet, men Nu ger vi gärnet!!!


lite sanning =)

Kategori: Allmänt

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare
[x] Jag har blivit kysst i regnet
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd personKÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för du varit kär i nån du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[ ] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra
[x] Jag har smygit ut utan lov
[x] Jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet
[x] Jag har fuskat i ett spel
[x] Jag har struntat i ett prov


DÅLIGA VANER

[x] Jag har druckit alkohol
[  ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden
[x] Jag har rökt en ciggarett
[ ] Jag kan inte svälja piller
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression
[ ] Jag tar/har tagit mediciner mot depression
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det
[x] Jag har vaknat gråtande
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord
[ ] Någon nära till mig har begått självmord

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor
[x] Jag äger något från H&M
[ ] Jag samlar på serietidningar
[ ] Jag äger något från Benetton
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay
[x] Jag äger något från Diesel

RANDOM
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsresturang
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna
[ ] Jag dödar inte insekter
[x] Jag svär ofta
[ ] Jag sjunger i duschen
[ ] Jag är en morgonperson
[x] Jag betalade för min rington
[ ] Jag är petig med grammatik
[ ] Jag är en sportfanatiker
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
[x] Jag är bra på att baka
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan
[ ] Jag vet hur man skjuter
[ ] Jag är kär i kärleken
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka
[ ] Jag är bra på matematik
[ ] Jag tror på spöken
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
[x] Jag är väldigt kittlig
[ ] Jag älskar mörk choklad
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel
[x] Jag är bra på att minnas ansikten
[ ] Jag är bra på att minnas namn
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår
[x] Jag har brutit ett ben
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän
[ ] Mina visdomständer har tagits bort
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation
[x] Jag har haft vattkoppor
[ ] Jag har haft/har astma

RESANDE
[ ] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag
[x] Jag har flugit
[ ] Jag har varit i Italien
[ ] Jag har varit i Kina
[ ] Jag har varit i Grekland
[ ] Jag har varit i USA
[ ] Jag har varit i Thailand

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad
[x] Jag har sett en fallande stjärna
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen
[ ] Jag har varit i ett casino
[ ] Jag har
hoppat fallskärm från ett flygplan
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme
[ ] Jag har krockat i en bil
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga
[ ] Jag har sett norrskenet
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten
[ ] Jag har aprillat
[x] Jag har åkt taxi
[x] Jag har ätit sushi
[ ] Jag har åkt snowboard

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm
[ ] Jag blir lätt brun
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg
[ ] Jag har en tatuering
[ ] Jag är osäker över mitt utseende
[x] Jag har haft/har tandställning
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg
[x] Jag har/har haft mer än två piercingar
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[x] Jag har fräknar


FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar
[x] Jag har rymt hemifrån
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån

[x] Mina biologiska föräldrar är ihop
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal
[x] Jag vill ha barn någon dag
[ ] Jag har barnSKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar
[x] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken


SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer
[ ] Jag har pissat på mej av skratt
[x] Jag har fört konstiga grisljud/kycklingljud när jag skrattat
[X] Jag har gråtit av skratt
[X] Jag har limmat fast min
hand i något
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit

 

ja konstigt

Kategori: Allmänt

blev lite förvånad är på nattklubben Valand och målar och håller på, så ja har aldrig festat där inne, och idag stod vi och tvätta snickerierier runt toalettdörrarna, och i en toalettbåset på damernas så stod det 2 toaletter!
nog för att tjejer brukar gå 2 men måste man ställa 2 toaletter inne i samma? haha
 
i fredags hjälpte vi anders flytta, jobbigt blev sent, började i stan vid 5 va hemma igen vid halv 11, trött va man då, efter att jobbat hela dagen oxå!
I lördags va ja på ikea med michael och dessie och fick vara bärhjälpare! =) hoppas lägenheten blev fin med alla nya saker!

i går åkte ja ut till orust, fick bilen vaxad och fin, nu skiner han som en sol ;)
Före           efter! =D  
ja kunde inte själv så pappa hjälpte mig men  nu vet ja hur man göra =)