Maria Bengtsson

ni fick mig igen!

Kategori: Allmänt

okej då ja flyttar väl inte till danmark då! är alldelese för hemma kär så vågar nog inte flytta dit själv!
åka dit låter bättre oo roligare gillar göteborg för mycket för att flytta bort och speciellt till ett annat land!

jobbat idag, det va väl lagom roligt, allt gick bra iaf! men en snickareidoiot som tror att ja visste allt, och att ja kunde gissa ut när det brukar vara chefen som står för att fixa fram tapeter oo sånt men nu helt plötsligt va det han snickarn, och hur ska ja kunna veta det om ingen berättar det för mig?! det är en bra fråga! men det löste sig tillslut och ja får mina tapeter MOHAHAH

har hjälpt michael bära in en diskmaskin idag hoppas du får ordning på den så kommer ja åå äter mat oftare!! hahah

sitter oo väntar på att klockan ska bli mera så ja kan få sova! är tröttis idag! har inte sovit så bra inatt så hoppas ja sover bättre nu!

godnatt på er alla!


image25

vill ha så mycket..

Kategori: Allmänt


Vill ha bärbar dator!  och ny säng en sån här image24 men för att alla mina drömmar och planers ska gå i uppfyllelse så får ja nog vinna på lotto tror ja!
tycker den e fin, fast den fanns i svart med fundera på att kanske ha svart, men annars får ja ha kvar min loftsäng, men saknar honom så mycket varje gång ja ska sova! =(
det är ju lite våran säng, vi köpte den ju tillsammans och sovit i den sååå länge! kan inte bara sluta tänkta på det när ja ska sova! lätt att ja börjar gråta, kanske ska flytta till typ danmark?

Modell, jobb oo massa annat!

Kategori: Allmänt

hänt mycket nu sista tiden!
fick inte det som skulle blivit mitt drömjobb tänk oo få jobba på det sättet men det vara bara en chansning som inte gick hela vägen hem! trivs ju bra nu med alla andra så det är inget så, men det hade självklart varit roligt oo få jobba med lite tjejer men men har ju några kärringar på jobbet =D ser fram imot danmarksresan vi ska göra ska bli skojigt!

ja alla som inte visste, ja kugga min första uppkörning, va så arg efteråt, va inget stort fel min körlärare tyckte att det skulle släppas för det blev andra godkända sådana situatuiner men men, har fått en ny tid så hoppas på att det blir bättre då och ett körkort till semestern!

Va på modellfotografering förra helgen, (kom just på att ja vart kass på att uppdatera!)
tyckte det va riktigt roligt proffsmakeup och riktiga fotograferingar, kanske ska bli modell =D haha nja tror inte det!
enda nackdelen va att vi hade bokat tid kvart över 3, då tänkte vi att aa då får vi göra vårat så det ska väl inte ta så lång tid, efter en timmen fick vi makeup, så kvart över 4 typ och halv 8!!! fick vi göra våra kort! segt att vänta men men, resultatet blev ju bra!






Linus nu är det dags att göra om bloggen lite =) om du vill hjälpa mig igen!!

Det blev lite stressigt mellan korten och hem för ja oo dessie skulle ut oo festa lite hon fyllde 20!! haha va roligt vi hade! det va jätteskoj! och kaffedrinkar ska ja inte dricka igen den va inte god! tur att du drack upp den ! ; ) vi får göra om det! och kanske säga till fler människor att michael äter dem till frukost!!! =D hahah

Nu är det helg och lönen är slut så då får man sitta hemma! Julia oo gänget, hoppas ni får kul!!

OM 83 DAGAR STÅR VI DÄR OCH HOPPAR IGEN!! SKA BLI SÅÅ SKOJ!!! LÄNGTAR!!

image23

Puss oo kram !

mitt liv

Kategori: Allmänt

mitt liv ikorta drag allt händer på en gång!
har blviit singel efter min stora förtret bara gråter och gråter och kan inte vänja mig vid att bo själv i min 1a som vi har bott i tillsammans i ett år, har gråtit i konstant 2veckor, det e jobbigare än va man kan tro, har aldrig älskat någon som ja älskar honom, men han mådde inte bra sa han, utan det va för bådas skull, men ser inget till min fördel då ja verkligen behöver honom har aldrig haft någon som är så bra som honom vet inte vad ja ska ta mig till!!!

blää! livet är bara skit! tur att man får åka oo leka med Amanda! blir glad av att leka med henne lilla solstrålen!



nu är det inte långt kvar till konserten heller så har nåt att se framimot iaf!

ta inget och ingen förgivet

Kategori: Allmänt

orkar inte!
bara gråter...