Maria Bengtsson

Flyttar!

Kategori: Allmänt

Bloggen kommer nog alldels säkert flytta från denna till http://byggmaria.blogspot.com/
då ja gärna vill försöka på det där med mobilblogg oxå och det går ju inte här, inte med mitt abonemang iaf! =(
Så LINUS!
om du läser detta, när du har tid och lust kanske vi ska försöka flytta över min bakgrund då? =)

Grönt och 16

Kategori: Allmänt

För ja har färgat håret grönt! MOHAHA!!  Kanske inte syns så mycket där! =) Oja har tagit körkort och det e bara 16dagar kvar! fy fan allt är bra just nu!!

Hahah!!

Livet är inte till för att slösas bort? eller?

Kategori: Allmänt

ibland ska man inte ta allt för mycket förgiviet, har hoppats och hoppats men igår insåg ja att ja kanske bara hoppas förgäves? varför ska allt vara så krångligt för? men skitsamma ja ska leva mitt liv, leta nya människor och umgås med och ha roligt med! det borde väl finnas någon för mig? känner mig ensam nu, alla e borta, ingen och vara med nu ikväll, men skitsamma ja har övervunnit ensamhets känslan innan, så varför inte denna gången med? det går ju skitsamma ska ju ändå till jobbet imorgon och ska snart sova så skitsamma... nu har ja iaf konstaterat att mitt liv inte kommer vara som ja önskat, men vem vet det kanske bara blir bättre så här?

jaja skitsamma nog med deppigheter... klara mitt efterlängtade KÖRKORT! ja får köra bil!!! är det inte klokt! ja förstår det inte riktigt själv än men kul som fasiken är det att köra bil nu, nu vill ja bara ha min egna lilla bil ja kan tuffa runt i och bara inte göra nåt! då hade ja kunnat gör va som helst! =D Har haft världens bästa och grymmaste lärare! kommer sakna honom, och tiden i bilen tillsammans, det va en roligt tid!den e slut nu men vem vet kankse man träffar honom ute på krogen någon helg! =D Christian du är bäst!! Så nån som har en liten skitbil till salu säg till mig!

Körkort!!

Kategori: Allmänt

Nu får ja köra bil utan nån brevid mig som säger hur!! =D och att till och med farbror polisen godkänner det!! För ja klara uppkörningen idag!! =D WOHOO!!!

Kamasutra?

Kategori: AllmäntMitt liv i bilder!

Kategori: Allmänt

tänkte ja skulle lägga upp lite bilder på senaste tiden på saker som hänt =)

Förra helgen, var det kalas för julias mamma!
       

hela kalaset slutade på krogen, ja hade inte så stor lust att vara på krogen, så va inte med så länge! Sen  hela veckan var det jobb jobb jobb, men kort vecka eftersom det va nationaldagen! då åkte vi skövde ja och julia, det va nog bara vi 2 som hade svenska flaggor som vi såg iaf! =)

 Vi hade picknick och spelade kubb! jättemysigt oo skoj var det! ja vann sista gången! *WOHO*
vi åkte tyvärr hem rätt tidigt då ja skulle vara barnvakt på lördag eftermiddag/kväll
Magnus och Anders kom! haha fick passa dem båda! =)
vi bowlad Magnus gjorde det för första gången, och va faktiskt rätt så duktigt =)Och nu är det åter en ny arbetsvecka!! men bara 5veckor kvar till semestern! =D

Jävla torkrum!!

Kategori: Allmänt

tvättdag idag, skulle hänga in i torkrummer, då funka inte fläkt jävlarna!! hur kul är det? nu hänger det massa kläder här inne ser ut som ja vet inte ett getto kanske? :P
MOhaha!
har ont i ryggen idag :( vet inte vad ja gjort sträckt till på nåt konstigt sätt tror ja, gör ont iaf!

idag har ja jobbat med en kille som börjat på mitt företag som inte kan någonting! haha fick förklara för honom hur man målade fasad! och massa saker runt, då kände ja mig väldigt duktig!! =D  Det som var mest roligt va att han va typ 40kanske, och hade jobbat som hudterapuet innan! =D gissa om ja tog tillfälle i akt och diskutera mina torra händer!!
WOHO! inte allitd ja får prata om "tjej"saker så på jobbet! =D

måste skryta med fick beröm av chefen igår!! han sa att mina senaste jobb hade blivit väldigt bra! mvg på dem sa han!!!


=D

oj

Kategori: Allmänt

jobba ute varm väder solen skiner, det e jobbigt! mycket vatten dricks det på jobbet!! chansa på bikiniöverdel eftersom ja för en gång skull får vara ute oo jobba, blev inte så mycket skillnad även om ja va på solsidan typ hela dagen! märkligt!
På fredag ska vi åka till skövde ja oo jullebullen hem till kerstin oo richardo! ska bli roligt!! =D