Maria Bengtsson

fin kväll

Kategori: Allmänt

0c8f2282f68cd4817f92a3d15f5ceded.png

fin kväll :) sitter i bilen och är på väg från orust där jag lämnat trattkatten. Hon ska ta bort stygnen imorgon. Så snart ser hon ut som en katt igen haha.

Jag är kär!

Kategori: Allmänt

...


Lasse du lyckas igen, med dina järnvägsspår och kedjebrev!
vad skulle denna hösten vara utan ett nytt album, och en efterlängtad konsert?

den 30 october står vi där framme och hoppar igen!

årets sista?

Kategori: Allmänt

Idag åkte ja och ann-christine ute till orust, magnus skulle fixa med min bromsramp till bilen, men antagligen funka den inte, för han gjorde rätt, så blir att köpa en ny till bilen istället,  ja fixade oxå min skyltbelysning till bilen, som dem klaga på på bilprovningen, så nu lyser det så bra så och ja fixade det helt själv! haha ja är inte så kunnig med bilar men löste det och det är ja nöjd med :) ett par lampor ska man väl iofs kunna byta på sin egna bil men :P

och så grilla vi! ja tyckte det kanske var sista gången det blev grillat för iår så så fick det bli! oo gott blev det :)sötnos

Kategori: Allmänt

soffmys

Kategori: Allmänt

gud va lyxigt detta med bärbar dator va, har ju itne haft någon innan, bara en stor klump som står på skrivbordet, nu  kan ja sitta i soffa, surfa utan massa sladdar oo ändå sitta bekvämt! Lovley!

har hållt på hela dagen nu nästan för att få det att funkar så inte mina grannar kan snålsurfa på mitt internet , ja hoppas att ja löste det som det ska vara, men får så michael kommer hit nån dag och hjälper mig fixa över lite saker från min gamla burk så får vi kolla samtidgit, men jag fick ju iaf skriva in mitt lösenord när ja skulle surfa så måste väl vara så att alla grannar med får göra det :)

annars idag har jag inte gjort ett skit faktiskt lugn dag, har haft en känsla av att osocial ieftermiddag/kväll och bara vara hemma, men man får väl ha såna dagar med va, men tråkigt att den infinner sig på en lördag kväll dock men men!

slappesöndag

Kategori: Allmänt

01f0b15548815e0d82c66da0623e7643.png

idag blev det en slappesöndag med tvspel hemma hos annchristine och peo :)

varför trängas?

Kategori: Allmänt

76bff8df974ef42220a3b5bd2bc32d06.png

finns massa plats kvar i sängen, men ändå ska dem ligga på varandra. Jag kom bara 2 i Pokern, helt ok men nästa gång vinner jag ;) haha!

sitter och spelar Poker sist vi sp

Kategori: Allmänt

0-711aedc6a39e33d668ca8b56ad8532fa.png

sitter och spelar Poker sist vi spela gick det jättebra. Men nu går det åt skogen!

om man..

Kategori: Allmänt

"Om man vispar ägget,  blir det vispat ägg"

11september

Kategori: Allmänt

vilken fruktansvärt dålig match sv

Kategori: Allmänt

2ea7666c9f3b03b5a49036367e9b44f1.png

vilken fruktansvärt dålig match svenskarna gjorde ikväll! Och dem som var så kaxiga och tog för givet att vinna, nu var det tack vare en av maltas spelare som hjälpte oss och få 3poäng. Ska vi hoppas att det springer in en dansk på plan igen till danmarksmatchen? :) ska man till vm kan man väl inte spela som ett gäng krattor?! Nej skärpning på dem! Nu ska jag sova och imorgon efter jobbet ska jag leka med min lilla favorit :)

rån

Kategori: Allmänt

Se där ja, knappt hann netto öppna innan det blev rånat, har ju inte varit öppet särskilt länge men idag slåg dem till skurkarna..

kom hem från orust och såg 3vanliga målade bilar och en buss som stod på deras parkering.

tjuvar o poker

Kategori: Allmänt

sitter ute på orust just nu, magnus spelar tvspel han kör in i hus och lite så, men han vinner nog tillslut :)
skulle lagt upp 2 par byxor, glömde dem kom på det i kungälv, ansåg inte det var någon ide att vända då!

helgen har spenderats med bröderna faktiskt rent av, i fredags blev det fredagsmys med Michael och Dessi oo Amanda! :) åt MASSA varmamackor och amanda sa att mamma oo pappa skulle bajsa ute.. hahah!
och  sen såg vi på Wallander - Tjuven!igår åkte jag hem till Anders kom dit vid halv 4 och åkte hem vid typ halv 1 efter att ha VUNNIT pokern!! haha :)
Och kollat på sverige matchen som var riktigt spännande. och Maria hade ju tippat innan matchstart med en kompis att den skulle sluta 2-1 och va slutade den! joo just det, 2-1 haha kanske skulle sattsat lite pengar, men hade väl inte blivit så mycket på det ändå!

Nä ska se om magnus ska sluta spela spel någon gång ;)


Och så Avslutar ja med ett STORT grattis oo lycka till  till Johanna och Niclas som gifte sig igår!

....

Kategori: Allmänt

Jag saknar er!

varför?
Tittar på kortet jag har med bara en av er på, börjar gråta!
varför kan ni inte komma tillbaka?

var och hälsa på er vid graven idag!