Maria Bengtsson

kanske ska skriva lite? =)

Kategori: Allmänt

va ett tag sen ja skrev nu, rätt så länge sen! men så e det ibland,
har jobbat o jobbat oo jobbat!

Va ute förra lördagen, kul dansa massor, va ute med daniel oo hans vänner, fick se hans dans sida det va mycket kul oo se =) han e grym på oo dansa! han kan så mycket han! ;)

har för första gången i mitt liv beställ kläder från ellos blev så förtjust i några tröjer så tänkte att ja får väl testa, kan alla andra så kan väl ja med lyckas =) och som ja lyckades allt passa som kom igår! 8plagg oo allt passa det e perfekt! =)

hawaiiparty på lördag ska bli grymt kul men älskade julia ska ju åka till asien oo va borta i en månad så vi drar till med en lite avskedsfest ! = D ska bli såååååå skoj! har sett framimot detta länge nu!! inte att hon ska åka då utan festen ,
( För älsklingsbitch du vet att ja kommer sakna dig !! =( )

Blev så arg i söndags va ju som sagt ute på lördagen, drack inget för ju skulle köra på söndagen, så säger den jäveln att han inte kan helt plötsliget bara nån timme innan vi ska köra, och då ville han att vi ska köra 2 ggr nu til helgen istället, puh det kan han glömma, han kan ju inte bara bestämma så när det ska köras eller inte, ja måste ju kunna med!!
men men en del e idioter!!
tänkte ja ska lägga upp lite bilder här, nu har ju tatt lite bilder på lite ja gjort som ja skrivit om ; ) kan va kul för er att se hur det blev =)

Körlärarens kök blev väl rätt fint om man gillar sån kombination =)

Lillebror Magnus lägger nåt pyzzel på Nordens Ark!


En enligt mig grymt snygg tapet satte den på ett jobb!


Ett sånt badkar vill ja med undra om ja får det? =) Och den lampan håll med om att den e så sjukt snygg!!

förlåt!

Kategori: Allmänt

ja glömde skriva igår att det va allmän städdag igår med, ;) och att min
dammsugare hade slutat fungera så ringde min bror michael femtioelva gånger men han vägra ju svara, men tillslut ringde vi dessie och då svara dem! =) och så fick vi låna en dammsugare!! tack!! ni skulle sett hur här såg ut ;)

idag då har ja vart på jobbet, mycket och göra på kort till va ju besiktnign idag, allt blev ju dock inte klart bara lite småskit kvar, så det fixar sig imorgon!

när ja kom hem från jobbet va det strömavbrott!! har aldrig hänt här innan!
men 2timmar senare så har vi ström igen! va ska man göra i en liten etta på 27kvm när varken tvn, elller datorn funkar! går inte göra så mycket! =( fick slå död på lite tid med en promenad va skönt eftersom det va så Gött väder ute!

Nu måste ja diska innan daniel kommer så han inte klagar och retar mig för att det e min tur oo diska! :D

Puss

Tjocke Mehmet!

Kategori: Allmänt

gick igår på tv, den e rätt så rolig den filmen, "Se upp för dårarna" =) såg iofs bara slutet!
Gjorde klart körläraren kök igår, blev väl fint även om ja inte hade valt kombinationen på tapeter själv, men men bara han själv tyckte det blev fint har ju inte hört nåt från han än men ska väl köra sen i eftermiddag så får väl se om han kommenterar det då! =)

Va hemma hos fraze och theres sen på kväll 2 kompisar till daniel, va riktigt trevligt vi åt lite mat spelade guitarr hero blev lite grym på det tillslut då ja förstod hur man gjorde =) det va skoj! sen åkte vi in till stan igen och gick på bio såg Cloverfield den va väl ok, lite konstigt uppbyggd men lyckades bli rädd ett par gånger!

idag är det tvättdag, och det va någ alla kläder som låg i tvätten denna gången, så mycket tvätt!! kommer ta LÅNG tid!

jaja Tjipp Tjopp!!

Hahah :D

Kategori: Allmänt

Inte riktigt som ja ;)

köttfärspaj och motorväg!

Kategori: Allmänt

köttfärspajen igår blev supergod! :D 1-0 till mig, har aldrig misslyckats men aldrig försökt innan heller iofs =) vi åt nästan upp all paj! =)
jobbat idag, kollegan va supergrinig fatta inte varför, men men han får väl vara det då!! om han så gärna vill gå omkring och sura hela dagarna inte mig imot, vi har snackar inte så mycket med varandra ändå, men tråkigt när han ska gå omkring och bete sig som ett småbarn!

Hade körlektion nu också kommer nog bli den grymaste bilföraren som finns! längtar till kortet e helt klart!! va motorväg idag, sjukt kul och sen så lite rondeller med, inte så kul men gick bättre än sist! så ja ska väl fixa det med även i fortsättningen =D
imorgon ska hans J*vla kök bli klart, så ja slipper hålla på med det mer, så det ska väl gå bra, annars får ja väl ta nån timme på torsdag med, men hoppas verkligen att det blir klart får väl stå en timme extra bara! inte så kul men men va gör man :P

jaja =) Tjipp tjopp!!

tralala! TRÄNINGSKOMPIS?!

Kategori: Allmänt

Idag e det måndag och inte vilken måndag som helst det e tråkmåndag!!!
Fan va tråkigt der e! har tränat gick itne så bra, har förlorat all min muskelmassa  =D haha eller nåt iaf!
gick som sagt itne så bra, men men bara och komma igen och fortsätta träna, kan vara för ja inte är fullt frisk än, kankse va därför det gick trögt och va tråkigt idag men men det ger sig väl, bara man hade nån och träna med blir ju så mycket roligare då!
Skulle ju kunna träna med daniel men han åker ju och tränar med kristina direkt efter jobbet, så det går väl inte riktigt det heller han vill väl inte vänta på mig, dessutom har vi inte gymkort på samma ställe, Nån med sportlife kort som vill träna i göteborg med mig ;)

ska utvidga mina kockkunskap idag, ska försöka göra en köttfärspaj.. hmm undra hur det går, tur att vi har en pizzeria som ligger i närheten ifall allt går åt knasbollen! =D

Har en hemlighet som bara några få vet om! tänk att ja ska få bli så vuxen som alla andra vuxna inte klokt! ja e ju bara barn!! eller nåt åt det hållet känns så iaf, även om det va 3år sen ja flytta hemifrån men nån gång ska väl ja med bli stor flicka!

tjipp tjopp!

Tack! =)

Kategori: Allmänt

Tack Linus http://castru.blogg.se för den grymt snygga designen på min blogg!! jättesnällt! och fint blev det! :D



Är så irreterad nu, vet inte varför, vill mysa ingen oo mysa med han hade mycket oo göra!
ska städas jooo då suger inte den j*vla dammsugarn! så nu måste vi köpa en ny!
ska handlas, och ätas e hungrig!!! men gissar på att ja får äta själv ikväll! men men..

seg

Kategori: Allmänt

idag är det tråkig dag!
Har inte hänt mycket alls, vill åka hem! saknar mitt <3 så ska åka tidigt imorgon har ja bestämt nu har inget och göra här, mamma och pappa håller på med nåt tråkig känner mig bara ivägen då, och lillbror leker med grannen, va ska ja göra då, det regnar  kan inte ta en promenad...
skitdag, har bara tråkigt! sitter och funderar på att göra om bloggen på något sätt, har fått en som ska hjälpa mig, men nu ska det bara bestämmas hur det ska se ut! många tankar men vet inte vad som e möjligt att genomföra!! *suck!*
Vill hem oo träna!! e sugen på det som F*N nu!!!!

jaja puss tjipp

nordens ark!

Kategori: Allmänt

Är på orust och kurerar magen alla tjata på mig att ta det lugnt, så fick väl åka hem till mamma då =) igår va det ju super skönt väder då tänkte "vi aha om det e lika fint väder imorgon kan vi ta en tur till Nordens ark och kolla på dem djuren där, dan började med hyfsat väder molnigt men inget regn men sen när vi närma oss, då börja det regna men som tur va så hade väl regnet redan varit där för sen hade vi uppehåll medans vi va där och slöa  =)
rätt trevligt faktiskt! haha
magen börjar bli bättre med, hjälpte väl att gå till doktorn och få lite mediciner! så det e skönt då kan ja jobba igen på måndag =) 

image5

varm

Kategori: Allmänt

tänk att ja har träffat nån som bryr sig och vill väl! =) nu när ja e sjuk han vissar att han älskar mig så mycket! Han ringer flera gånger om dan, skicka sms och så söta sms med!! Blir alldeles varm i hela kroppen när ja läser dem och tänkter på hur bra han är!! Han e helt klart helt bäst! vad skulle ja göra utan honom? :)
Han ÄR bara Helt bäst!!!

image4

alltså

Kategori: Allmänt

Det är 156 dagar kvar tills vi står där framme och knör igen!! =) 11/7 SLOTTSKOGSVALLEN!!!!


image2


Lisebergshallen 26/10 Bästa konserten!!! va så underbar!!

image3


Vill lägga in en liten film med, fast vet inte hur man gör :P ja e inte så teknisk!! Mohaha!!

156dagar kvar!

Kategori: Allmänt

och ja sitter hemma med magkatarr!! hur roligt är det! inte så värst, mycket te och lite mat har det blivit sista dagarna kan inte äta, och får bara ont i magen, men skönt att veta vad det e iaf! ja vet att Marcus kommer bli en bra ambulanssjuksöterska då han e klar, han e bara undersköterska nu, och gissade på att det va det! tyckte ja va lite bra!

hopp har vart hemma från jobbet har så ont i magen när ja rör på så ja ibland inte vet vart ja ska ta vägen!
Men nu är det ju snart helg och sen en ny arbetsvecka! *wiee* hahah eller nåt :P

Helgen som gick hade ja så roligt! byte ut en sambo mot en annan, då daniel va i danmark och tävlad då fick min jullebulle sova här hade så roligt va nog ett tag sen ja skratta så mycket som vi gjorde då!! =)

haha tjipp tjopp!



368131-1