Maria Bengtsson

firmaresa, begravning oo helg!

Kategori: Allmänt

hänt mycket sista tiden, förra lördagen åkte en del av mina kollegor Och ja självklart! till danmark! har aldrig druckit så mycket öl, kanske inget och skryta över men då mina kollegor är nästan bara 40 allihopa va bara typ 2 som va under 40 och dem e typ 30 haha och lilla jag! men dem e så snälla tar hand om mig! vi åkte bara båt typ, hade fint väder så satt ute på däck dem hade en bar längst upp =)
haha i danmark blev vi nog lurade på ett par hundralappar då vi skulle betala alla ölen vi köpt, det blev iaf att ja fick betala 200kr för 2 öl, vilket den ena ja inte ens hade börjat på ! så det glaset fick följa med till båten!


Några av kollegorna, Mats (vit skjorta, rolf röd ttröja och Patrik)


(Peter, Bernt, Mats, Lars, Bert)


(tysken, robban, och kinesen)

glaset fick dock inte plats i väskan sen, så ställde det på en toalett! =)


Kul resa! =)
Söndag va lika med väldigt seg dag, då va dessa 2 mina bästa vänner! sen blev det grillning och bad (iaf för en del) :D

Veckan har det va jobb, i onsdag begravning! lite tråkigt, jobbet och ledsamt sådant! men han va gamal va väl dax kanske, men man gråter ju ändå lite! iaf jag, som börjar gråta då någon annan gråter!

Våran blomma! =)

ja galet var det!

Kategori: Allmänt

vilken underbar dag! =) idag har nog haft tur med det mesta!
Underbart väder när ja vakna, solen sken, bara det blir man glad av!
jobba fram till halv 11 sen så lassa snickarna in alla delar till köket och garderober i vardagsrummet där ja skulle börja tapetsera! ringde runt till chefen och till en annan kollega men vi beslöt att ja kunde åka hem! =D klockan halv 1 åkte ja  hem! hade fått det efterlängtade smset från 3butiken visade sig att ja fick en spilrans ny telefon och en nyare modell! k850i istället för min gamla k810i, det gick väl inte laga den!
    Maria blev väldigt glad iaf!

sen var det bodypump passet ja! såg verkligen fram imot det! och det motsvarade mina förväntningar, ja blev trött efter 20min trodde ja hade starkare och uthålligare muskler än så, då var det 40min kvar! men klarade det och känner mig nöjd nu så här i efterhand!
ska nog boka ett nytt det var kul!!
testa testa om ni inte gjort det!! =D

Galet!

Kategori: Allmänt

Har bokat ett Body Pump pass imorgon kväll!! Vi kan ju bara hålla tummarna för att ja kan gå därifrån levande! och att ja kan gå dagen efter!! haha =D ska bli skoj, ändå, gillar ju sånt, svettas lite, gillar oo promenera med, men mer när nån säger till en vad man ska göra! så detta kanske passar mig? vi får väl se vad ja skriver imorgon kväll ! hahaha

 

studsmatta, träningsvärk!

Kategori: Allmänt

vakna imorse, träningsvärk  axlar och rumpan! =( blir väl så med otränad rumpa hahah
är på orust, har hjälpt pappa rensa ´rabatterna tyckte synd om han som låg där och kröp själv utan hjälp snäll som ja är! studsmattan är upplockad igen, roligt roligt, gillar det =)
tjipp tjopp!

stavgång, terängcykling och Underbar tonfisksallad! =)

Kategori: Allmänt

 
Stavgång i slottskogen ikväll, tänkte ja skulle få en plats och bara stå som vägvisare eller nåt sånt dylikt! men kommer dit, ingen som kan vara först, fanns ett par kandidater, men ingen som riktigt ville då dem flesta ladda för Göteborgsvarvet imorgon!
mycket tjat och tillslut gav jag mig, bara ja fick en cykel så ja kunde cykla igenom det då, tänkte det är ingen match! 7km är lätt, men vet att banan där är jobbig har ju varit förre ett par år! även cyklat en gång men det funka! =)
irretard innan start dock start klockan 18,  17.50 va det defenitvit att ja skulle cykla, och stressa iväg hos gerda och sigrid för att få en cykel ja kunde ha,  testa cykla, PANIK! nådde precis ner med tårna på pedalerna tänkte shit ja kan ju inte cykla i skogen utan att få sitta ner lite!! Iväg efter karin, hitta några insektsnyklar, och en som passa bra, men vi va för klena! fick inte loss den, fick en hjälm istället =) tryggt!

upp för den högsta kullen! trött där uppe, men så här fin utsikt! =)
 
Sitter just nu och ätit en snabbt hopsläng tonfisksallad! *gusch va nyttigt =) *Nu är det väl dags oo sova snart, vet inte om ja orkar med hockyn! tror dem förlorar ändå! =)det är så man kommer ihåg det =)

Kategori: Allmänthar tråkigt idag =)

veronica!

Kategori: Allmänt

det är ingen kuk nerstoppad i marken! =D haha men man kan tro det !  haha hur skulle det se ut att Liseberg hade såna nerstukna i jorden överallt =)

haha vi tyckte den va lite rolig faktistk!

None 

haha men den e skojig ;)

:D

Kategori: AllmäntBloggen omgjord ! =) den är finare än någonsin!! tack  castru 
Underbart fin blev den!

57dagar kvar, undra om han öppnar med denna låten igen =)
tjpp tjopp

Bloggen...

Kategori: Allmänt

är under konstruktion, beräknas vara klar inom 24 timmar. :)

/castru

...

Kategori: Allmänt

Liseberg. och grillning

Kategori: Allmänt

helgen har spenderats på saltholmen, grillat solat och bara haft underbart i solen och det avslutades på en uteservering vid linnegatan! !!!
sånt  här väder ska det vara varje dag tycker jag!
idag har det varit liserbeg, hade riktigt skoj, va där med frida vi drabbades av ett par skrattattacker i jukebox! haha =)
Vann en stjärnvinst på kexchoklad!! hela kylskåpet fyllt med kexchoklad!  =D

           Såna här kaktusar har dem på liseberg :D 
    Philip kom och var våran väskvaktare! =)

Nu är det sanningens ögonblick på tv, meningslöst program, men rätt kul oo kolla på :)

tjingeling


        

arg

Kategori: Allmänt

Hämta min mobil i tisdags såg framimot att få ha den på nytt =)
men woho då funkade inte 1an, så det va in på reperation igen för att få den att funka
blir så arg

så mobilnummer för tillfället 0702-964782

kan ni hjälpa mig med en sak?

Kategori: Allmänt

Alla ni som läser, kan ni inte peppa på mig, måste gå mina promenader varje dag! så peppa och tjata så länge ni inte är elaka!! haha! =D

Idag har ja varit på jobbet, gick bra, hade 2 roliga snickare i lägenheten så det va roligt, mycket skratt, och dagen gick fort jämfört med alla dagar man får stå där själv!

Sedan träffa ja min syster oo hennes kille, umgicks med dem rätt länge, och ja!! min mobil har kommit tillbaka från reperation! saknat den ;)

vi va ute oo promenarade jättelänge, och åt mat på linnegatan sedan efterätt i slottskogen mysigt!
imorgon blir det Vårruset, hahah

image27 Fin fågel =)

=)

Kategori: Allmänt

varit lång härlig ledighet! synd att det går så fort bara!
onsdags festa vi! skulle grillat hos mig, men blev inte så då solen lös av sin frånvaro, och ersattes av gråa fula regnmoln!
typiskt! men maten blev god iaf! och sen skulle vi på hardrock fast trotts biljetter så fick vi stå i den LÅNGA kön och det va ingen som orkade det hoppade det och gick till gotebar istället :P blev väl lyckat!

Torsdags va det födelsedags kalas för Amanda som fyllde 1 =) mysigt kalas!  sen åkte vi till orust ja anders och magnus, va därute på torsdag kvällen och fredagen!

Anders åkte med mig hem på torsdagen, eller ja åkte med Anders, haha fick för oss att åka och titta på jättebåten som hade legat nere i hamnen vi såg inte så mycket mer än stora oljetankar så den låg kanske inte kvar, men vi fick se den delen av hamnen på nära håll iaf!
 Det blev film och förmycket chips på kvällen sen! mys!

igår blev det åter fest, men dock utan min jullebulle fast lite flumsnack i telefonen ett par gånger under natten, ingen av oss väl nyktra direkt!
 

vi var på Bolevard det va roligt för en gång skull, sist ja va där va det inte så jätteskoj!
men men
åter ny arbetsvecka och mitt nya liv ja tänkte ta tag i, promenader ska det bli har köpt en ny stegräknar och hoppas få full användning av den!

=)

Tjipp tjopp!
puss