Maria Bengtsson

regskylt

Kategori: Allmänt

Vägverket sa Nej när någon ville ha denna som sin regskylt på bilen,



HAHA varför?
Jo dem har kollat i backspegeln! =D


tävling

Kategori: Allmänt


ag har fastnat i tävlingar på olika bloggar =)

Nu är det kissie som har tävling om en jättesöt väska!! vem vill inte ha en sån? ja vill! =) besök hennes sida!!

självscanning och bio

Kategori: Allmänt

va och såg Step Brother med frida nu på bio vi ville sett Patrik 1,5 men det va fler som ville så dem biljetterna va slut.

Step Brother
va iaf en rolig film, handla om 2 killar som blev styvsyskon, dem va 40 år gamla och bodde fortfarande
hemma hos mamma respektive pappa, och så gifte sig föräldrar och dem blev styvsyskon, Logiskt ;) haha men ja tyckte den va rolig och helt klart och se! låter kanske inte så rolig med min dåliga filmrecinsion men den va skoj, se den så förstår ni ;)



Frida vi får ta och se den andra filmen snart, och kanske boka biljetter då?




Efter att släppt av Frida igen på jobbet där hon hade sin bil så åkte ja och handla lite skulle ha 3 saker, gissa om ja inte fick en kontroll då? haha men skönt att ja inte hade handlat så mycket utan bara 3 små fjuttiga saker!  haha hade inte missat nåt iaf! =D 






förut idag kollade ja på min ellos sida, såg att ja hade en kreditgräns där på 4000 och ja har aldrig ansökt om kredit hos dem!  glad överraskning! då ja hitta lite fint där som ja vill ha!

skatteverket?

Kategori: Allmänt

usch det va jobbigt men det gick ju bra, klarade av nästan hela vägen igår utan att få håll =) tyckte ja va grymt bra jobbat av mig! =) och av dig med så klart att vi tog oss runt på så bra tid snart under 30 då blir det längre!

ja ska söka kurser på komvux tänkte ja så ja kan plugg på kvällstid, men det går ju inte för ja står ju tydligen folkbokförd på orust fortfarande? blir man itne automatiskt folkbokförd där man bor ja har ju adressändrat och allt? får ju all min post hit till göteborg? får nog ta och prata med skatteverket och se vad det är som gäller där krångligt sådant, någon som vet hur det funkar? ja tycker ju iaf att det borde bli att man folkbokförs automatisk eftersom ja gjorde en flyttanmälan? :S
KRÅNGLIGT!

zack    dem små bäbisana :)

Horoskop?

Kategori: Allmänt

Hitta en sida man kan göra sitt horoskop och få reda på massor, en del stämmer ju rätt bra och en del vet ja inte, kan det verkligen vara så att det stämmer? en del låter inte som det är jag,  Samtidigt som Stycket som är markerat med massor stämmer rätt bra på mig  ;) haha!

HÄR kan ni testa er själva =)


Hon är god, idealistisk, entusiastisk och varmhjärtad. Hon är oberoende, har smak för resor och frihet. Hon är predisponerad för en yrkesmässig karriär.

Svagheter: hon är för äventyrslysten och lämnar saker åt slumpen: tar risker vilka orsakar problem: hon är upprorisk och har ett lekfullt lynne.

Framgångsrik karriär är garanterad, men kanske ibland kommer sent.

Hon tycker om att kasta sig rakt in i det okända och in i äventyr: hon är rörlig, tuff och entusiastisk. Attraherad av långa färder, av att upptäcka det okända.

Svagheter: tar stora risker genom att hon kastar sig rakt in i det okända och in i äventyr. Oförskämd, framfusig och upprorisk. Oförmögen att stanna på en plats, hon är alltid beredd att riskera allt för att uppnå sitt mål.


Massor med vänner, förhållanden. Hon har lätt för att knyta vänskapsband och använder sina förhållanden för att befrämja yrkesmässig framgång. Vänskapliga känslor är ytliga. Massor med barn.

Demokrat, filosof, tolerant, respekterar lagar. Tycker om utlandsresor. Tror att allting lär en något.

Svagheter: rättfram natur, som tycker om äventyr och kommer att ta ett språng ut i farliga och riskfyllda företag.


Hon har massor med vänner. Hon tycker om intelligenta, kultiverade människor med vilka hon kan utkämpa ordkrig: hon tycker om debatter, ändlösa diskussioner. Hon tycker om att vara vän med yngre människor: vänner kommer och går.

Hon är sensuell och passionerad, tycker om kärlek, att älska. Passionerad kärlek, full av eldighet och begär där partnern behöver kunna motsvara hennes nivå, annars kommer anklagelser att bli följden. Samtidigt som hon är passionerad, är hon också svartsjuk och härsklysten.


Svagheter: om hon är besviken på eller bedragen i kärleken, kan hon bli bitter och gemen. Hon hatar personen lika mycket som hon brukade älska. Endast svartsjuka kan vara lika stark som hat.

Finner kärleken utomlands eller gifter sig med en utlänning. Förfinat sinne, hon tycker om konst, hänförs av vackra ting. Hon är mycket lycklig utomlands.

Hon är aggressiv, anstötlig, impulsiv, provokativ. Hon är djärv och äventyrslysten.

Svagheter: aggressivitet, djärvhet som kan leda till våld, eller till en olycka, men säkerligen leder till problem.

Hon tar sig an vågade och farliga företag. Hon har massor med initiativ. Hon arbetar hårt för sina pengar, vilka hon tjänar i mängd. Hon är en slösare, pengar kommer och går. Hon är alltid beredd att börja om från början i händelse av ett bakslag. Väldig tjänstvillighet och entusiasm.

Hon tycker om livets goda och vet att profitera därav. En vällevnadsmänniska, men kanhända litet för glupsk. Hon kontrollerar och förvaltar sina affärer, pengar, väl.

Svagheter: hon är litet för ansatt av att öka på sina materiella ägodelar, pengar. Har för stor önskan om att besitta, att vara mäktig.

Hon har gott omdöme, en känsla för saker och tings värde, ett öppet och optimistiskt sinne, en god utbildning och höga moraliska normer. Hon tycker om att studera. Hon är framgångsrik i kommunikationsarbeten. Hennes yrkesarbete är ett kall och spelar en stor roll i hennes liv.

Hon är nogräknad, ärlig, korrekt, värdig och respektabel.

Svagheter: melankoli, dysterhet, besvikelse och bitterhet.


Hon uppskattar sällskapet av äldre människor med intelligens och god rådgivning. Dessa kommer att befrämja framgången i yrkeslivet. Hon har få vänner och har svårigheter med att finna en partner. Hon är mycket reserverad.


En stor kämpe. Hon har så mycket styrka att man tror att ingenting kan besegra henne. Hennes uppgift i samhället, i världen, betyder allt för henne.

Hennes frihet är viktig för henne, även med avseende på vänner. Dessa är extravaganta, originella, intellektuella. De kommer inte från samma bakgrund och har olika uppfostran.

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Hon tycker om isolering, ett tillbakadraget liv, drömmar och meditation. Hon har litet begär efter handling.

Väldig sexuell aktivitet.


ajdå fel beslut

Kategori: Allmänt

jag gjorde ett dumt beslut idag,.. hmm.. kommer göra ont imorgon och ja ska springa med michael!! ajajajaj!
jag körde ben, mage, rygg på gymet kanske inte det mest taktiska valet man kunde göra, men men nu e det tränat, och stretchat rätt ok faktiskt, så kanske inte blir så jätteträningsvärk, får stå mitt kast blir jogging som vanligt, har han hittat klockan måntro?

duschen!

bloggdesign

Kategori: Allmänt

blogg pyssel dag har det varit idag FRIDA ochMAGNUS sidor har fått sig en lite makeover ja hoppas dem blev nöjda båda 2, frida har ja inte hört va hon sa än får väl se vad hon säger =) ja e nöjd och hoppas hon med e det!
magnus vet ja e nöjd!

Haha! :D ingen annan ? =)


Igår va det Sticky som va aktiviteten med söt alex och olle! skoj skoj massa dans! =) va ett skitband som spelade ja gillade inte bandet alls men skitsamma trevligt sällskap göra ju saken bara bra! :D
        
                              
så snygg va jag =)                     Frida fastna på stolen          Olle O Alex

dagens lista

Kategori: Allmänt

dagens frukost: 1 macka med korv
dagens lunch: lax och klyftpotatis med grönsaker
dagens middag: Ingen aning ännu..
dagens kläder: jeans och svart vit tröja
dagens smink: Inget för tillfället.
dagens humör: Glad och ont i huvudet
Vilken tid steg du upp i morse?: 06,00
sist du fick ett sms:nyss av frida
sist någon ringde: kerstin
har du någongång förstört någons förhållade?: ja
har du någongång varit otrogen?: Ja det har ja
ringer du dina vänner ofta?: Ja
är du en bra pojk/flickvän?: Klart jag är =)
ljuger du ofta?: Nej.
är alla svar på listan ärliga?: Ja.

blåsa och osguld

Kategori: Allmänt

hade tänkt att gå till gymet och köra typ 40min bara kondition idag men ja fast hemma och städa istället,  va hos ann-christine och spelade playstation ikväll haha vann 1500m och och kom 4 på tresteget! haha =) fick ett osguld iaf plus en jätteblåsa i handen som gick sönder under tresteget :( den gör ont men blivit lite bättre imorgon känns den nog ok hoppas ja!  =)

Imorgon blir nog fest lönehelg som det e, haha frida och ja ska ut får väl se vart vi hamnar, några förslag? =)

va tycker ni om bakgrunden förresten? passar den? passar den inte?

                                                                    
  Resultatet efter en farlig tvspels kväll!!

mer pengar åt folket!

Kategori: Allmänt

Hahah har inget med inlägget och göra 

ojoj vilket pass, michael vem körde hårdast? ;) HAHA!
bra av oss att gå dit både 2 idag, nu måste vi börja köra gärnet!!

blev 30min på en konditionsmaskin, typ den som tvshop gör reklam liknande den iaf det va jobbigt riktigt jobbigt, men ja ska nog köra den lite oftare, kanske kan lära mig andas riktigt med hjälp av den! så ja inte gnäller dem sista 100metrarna när vi är ute oo springer! kanske kan vara en bra ide får nog bli så mer sån maskin åt maria! =D

haha! en pinsam grej med som ja märkte när ja tränat  klar på den maskinen va att ja tog fel byxor har 2 par svarta som ser likadana ut, ett par som ja köpte för ja tyckte dem va riktit sköna,haha men hade tagit fel för ett par e sönder! hade dem som e sönder så blev inget benpass idag som ja hade tänk blev allt annat istället =) men kul och skönt va det faktistk!

gymmet

Kategori: Allmänt

det e så skönt allt funkar just nu, datorn utan strul och ja kan ladda in alla mina bilder från mobilen i datorn visst e det skönt när man lyckas få allt och funka? nu ska ja till gymet och de till så att även mitt träningsprogram funkar :) ja hoppas det!




ett tag i mitt liv

Kategori: Allmänt

Lite bilder =)

  1.  
2 3 4 5
  6    7     8          


  1.  Tjejen spelar död! efter ja putt ner henne från min mage hon låg stilla så i 5min ungefär
  2. Efter ja färgat håret svart =D snyggt va ;)
  3. Zack och hans favoritsittställning, han e så söt när han sitter så!
  4. provar 70talsklänningen till festen och magnus gamla glasögon!
  5. julias spakit hon fick i present =)
  6. syskon kärlek på bild ;)
  7. zack i full action med klöspålen dem har inte fattat iden riktigt dem äter och leker med den istället!
  8. åt en lunch med ann-christine vid polisens sportcenter haha det vi inte visste va att dem hade skjutövning just då

fin och glad!

Kategori: Allmänt

suttit och pillat med dessies blogg nu, den blev fin! =) måste fixa om min egna lite nu, såg att den ser massa olika ut i olika skärmstorlekar! så kan vi inte ha det! får bli ordning på det nu,
har fått en telefon, av comhem! uundra när ja ska använda den, för ja har aldrig tänkt att använda comhems hemtelefon, har ju min mobil det får räcka om ni frågar mig!
så nån som vill låna en bärbar telefon  =) (ja kan ju få användning för den någonannan gång)

haha! men nu e det kudden tror ja, klockan har blivit mycket!
sov så gott alla glada männsikor!! =)

oj jobbigt

Kategori: Allmänt

vi hitta vägen (konstigt vore det annars) och det va lite jobbigt stundtals, sista 500m va riktigt jobbiga, ja har fått läxa! ska lära mig andas riktigt när ja blir trött!
får väl se när och hur ja ska öva det bara, men det e nog minsta problemet just nu antar ja =)

vilse i skogen?

Kategori: Allmänt

Nä hoppas inte det vi borde kunna vägen nu, ska snart iväg och springa med michael, hoppas bara att regnet håller sig borta och det kan komma först när vi sprungit klart tycker ja! =)

Inte så jättemycket träningsvärk idag som ja trodde ja skulle ha, trotts att ja inte stretchade så bra, men det kommer väl imon kanske,men det känns iaf att ja ansträng muskler som ja inte använt på ett tag!!  HAHA! =)


Ny design ?

Kategori: Allmänt

jag har jobbat på en ny design nu ett par dagar, täntke nu är det dags att lägga upp den för att se om ja verkligen vill ha det så här =)
haha!
men det blev väl fint så här va? :)                     

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag sova men passar på att säga godnatt till alla först ! =D



vinna?

Kategori: Allmänt




Junitjej har tävling på sin sida med finna anteckningsblock
visst är dem söta? och vinner man kan man få valfritt tryck på! =)
Gå in och tävla på hennes sida HÄR

jobbigt skönt och bra för mig!

Kategori: Allmänt

nyss hem kommen från gymet Det va jobbigt men kul har saknat det =)  det blev 20min kondition som uppvärmninge på crosstrainern riktigt svettig efter det, men sen va det styrkan kvar, armar, mage rygg tänkte ja att det skulle blir va lite sugen när ja va på gymet att faktiskt köra axlar bröst, men tänkte att det får allt bli nästa gång kan ju itne göra allt på en gång, dem har byggt om gymet, det e som sagt ett tag sen ja va där ;) blev väl bättre så här, kändes inte som man stod på varandra som det gjorde förut! klart bättre, kanse det kan bli så att det blir MÅNGA pass där nu då! =)

pratade med Daniel innan och han undrade vad ja skulle göra där, om ja skulle gå dit och snacka med folk för ja tränar ju aldrig sa han! men tji fick han!!

tänkte choka lite! =)

Kategori: Allmänt

Har haft en svaka med träningen ett tag, nu tar vi tag i den! och sticker faktiskt till gymet! =D
så dit ska ja bege mig nu, på vägen hem ska det även köpas kattsand till dem små krypen!




Powerwalk med julle!

Kategori: Allmänt

Snart kommer Julia hit! =) vi ska ut och powerwalka och snacka skit kul!!

Veckan som gått har väl varit lugn tror ja allt, har varit hos ann-christine och lagat lite mat och flummat i måndags va det en joggingtur med michael det va jobbigt!! vi blev trötta redan efter en liten bit, men kämpade igenom alla 5 km =)

70tals festen va superduper skoj! min dator har ju varit sönder har inte kunnat skriva så mycket och inga bilder, men det kommer kanske lite bilder senare ;)

rädda jobben på volvo?

Kategori: Allmänt

här kommer dagens roligaste fasiken va ja och Alex skrattad!!
det stod en tjej innaför coop forumsdörrar på backaplan och så kom hon fram till oss

Tjejen : -Vill Ni skriva på för jobben på volvo?

Alex : Nej tack det är lungt!!


HAHAH efteråt kom alex på hur dumt det lätt och vi skrattade hela tiden var svårt att sluta!!

det är tävling!

Kategori: Allmänt

En av mina absolut favoritbloggerskor har tävling hon har gett mig massa insperation och jag läser hennes blogg där av att ja har börjat ta nya tag med min egna träning och det är så roligt och läsa om någon som har så mycket insperation till livet och till träning, ni kan läsa hennes blogg här http://www.veckorevyn.com/bloggar/spark-i-baken/ 

70talsfest och formatering..

Kategori: Allmänt

sitter just nu hemma hos mamma och pappa, pappa håller på och grejar med min egna lilla dator eftersom den har bråkat med mig ett tag men nu ska det bli ordning på det! så nu kanske datorn funkar som den ska igen!
provade magnus gamla glasögonen som han skulle haft för några år sedan som han aldrig behövde och ja har ett kort på hur snygg ja var i dem men det kommer senare ;) haha! såg mer ut som en Intellektuell tönt!!

ikväll blir det 70tals fest hos julia för hon har fyllt 20 ska bli skojigt ! har fått tag på en riktigt snygg haha 70talsklänning, får väl se hur denna festen slutar!!


"för att hon har fyllt 20!!"

105år och oskuld

Kategori: Allmänt

haha hitta en artikel på aftonbladet ja va tvungen och visa här iafll det är nån som missat den, den handlade om 105år gamla clara som fortfarande var oskuld!! Hur lyckas man avstå från sånt  =D
Läs den HÄR
tanten har gått miste om nåt kan vi väl komma överens om? ;)

hitta en kul bild

Kategori: Allmänt

Funderingar

Kategori: Allmänt

min dator håller ju på och bråkar med mig nu, ja fundera på ifall ja ska "försöka" spara ett par tusen varje månad och lyckas köpa en kontant ja har ju inte som alla andra, en sjö och ösa ur när dem väl vill ha nåt utan ja som e kass på att spara gör slut på mina pengar FORT!
men om ja nu vill ha nåt så brukar det gå rätt bra, har dock en bil och betala av oxå men det går nog fort höhö 1000 kr i typ 7månader sen e den slutbetald! HAHA
eller kanske nån som vill sponsra mig? =D


Ännu en lista! =)

Kategori: Allmänt

Brukar du komma i tid: Ja, gärna en lite för tidigt.
Vad hade du i din mun senast: kaffe.
När mår du bra: När ja tatt på mig mina löpartights faktiskt!
När blev du fotad senast: i fredags
Hur känner du dig nu: trött och mätt
Kan du laga mat: Jo, rätt hyfsat.
Vad pluggar du: Inte nånting nu
Vad tycker du om fötter: gillar inte fötter
Är du smart: Haha, nja, ja, ibland kanske.
Är du aktiv i skolan: Det var ja nog
Vad saknar du: Nån o mysa med =) typiskt tjejsvar! Haha
När och varför grät du senast: Häromdagen, kände mig ensam
Var det pinsamt att svara på det: Nej.
Hade du en bra kväll igår: jo det tror ja allt
Din favoritdryck på morgonen: apelsinjucie
Är du nöjd med ditt liv: Mesta dels.
Vad vill du jobba som: om ja det visste!
Har du tråkigt just nu: jo lite
Vad gör livet värt att leva: familjen och vännerna!
Vad i livet ångrar du: kan inte komma på nåt nu
Är du musikalisk: Inte direkt
Vad lyssnar du på för musik: Det mesta.
Kategoriserar du dig själv i någon stil:
Är du bortskämd: nä tror inte det
Är du trött: ja
Vad gör du imorgon: jobbar och inhandlar födelsedagspresent

Din första

Operation: 9-10 nånting
Första piercingen: Öronen..
Första bästa vän: Millan
Första priset: kommer inte ihåg
Första sporten du började på: gången då.. höhö
Första husdjuret: Katter.
Första semestern: Bulgarien med klassen
Första konserten: Lars Winnerbäck trädgårdföreningen 2006
Första kärleken: Emi, men sen Daniel

Favoriter:
Filmer:
Sex and the city the movie
Tv-program: följer inget
Kroppsdel: Ögonen
Sport: handboll
Plagg: tunika
Bok: Camilla Läckbergs kan inte säga nån specifik

Just nu:
Äter du:
Ingenting.
Dricker du: Ingenting.
Ska du: svara klart på frågorn
Lyssnar du på: katterna som bråkar
Väntar du på: sov dags
Tittar du på: Datorn
Har på du på dig: vit kjol och grått linne och svarta thigts

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon:
Ögon
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Armarna
Busig eller lydig: Busig för då kan ja vara mig själv =)
Långt hår eller kort hår: Kort.
Brunett eller blondin: Spelar ingen roll.
Charmig eller flirtig: Gärna ett charmtroll.

Har du någonsin:
Brutit ett ben:  bara i handen
.
Rymt hemifrån: ja
Röntgats: Ja.
Krossat någons hjärta: Har jag svårt att tro..
Gråtit när någon dött: ja

Tror du på:

Gud: Nej.
Mirakel: Nej.
Aliens: Nej.
Magi: Nej.
Himlen: den är ju där rakt ovanför så
Tomten: Nej
Sex på första träffen: nä helst inte men händer det så händer det ;)
Kyssas på första träffen: Ja
Änglar: Nej.

ojoj =)

Kategori: Allmänt

oj detta va skoj! :)

ja har nu ändrat min egna header! =D stolt över den faktiskt, och sen så har ja nu även fått sätta min lilla prägel på dessis blogg! =D fint blev det !

Nån annan som vill medans ja håller på ;)

Ny header?

Kategori: Allmänt

ja har börjat med en ny header till bloggen, som ja pysslar med själv håller på och lär mig photoshop det är skoj, nu har ja gjort en Header som ja är nöjd med, men tänkte kolla va ni tror ;) haha tror ni den passar på min blogg eller ska ja ändra något?

  eller är denna bättre?



jag tror den sista blir bättre?


Pappa när ja kommit överens med mig själv så vill ja ha hjälp att lägga upp den! =D

lite onödig fakta ;)

Kategori: Allmänt

Fem SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? -
Kanske någon centimeter men ja trivs bra såhär!
2. Skulle du vilja väga mer?
- gärna mindre
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut? - Ledsen hade ja blivit
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Isåfall Andreas Wilson(ondskan)
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Inte just nu..

Nio KAN:
1. Kan du röra på öronen?
nope
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nope..
3. Kan du kolla i kors med ögonen? -Nej
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - ja det kan dem!
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nä tror inte det
6. Kan du vara på en fest utan att dricka? -skulle nog men inte försökt
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Har redan det
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - önskar ja kunde spenderar mindre i en affär!

Nio HAR:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
-Ja man har väl varit tonåring!
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja det har dem!.
3. Har du syskon? -4st
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? -det tror ja nog dem har
6. Har du varit full den här månaden? Japp.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? -Ja en anning
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? - haha nää
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ja det har ja

Tio HADE:
1. Hade du velat vara 15 igen?
- Nej tack
2. Hade du velat ha en dunderfest just nu? - Varför inte!
3. Hade du velat vara nykär just nu? - Absolut nu till hösten!
4 Hade du en moped vid 15 år? - Lånade brosans
5. Hade du velat ligga med magnus uggla? - HÖHÖ Nää
6. Hade du flyttat utomlands om du haft råd? - nej e för hemkär
7. Hade du velat göra om något i ditt liv? - Det finns nog något
8. Hade du något djur som liten? -katter
9. Hade du velat vara någon annanstans just nu? - vid solen
10. Hade du kysst en tjej om du fick chansen? -om ja va tvungen!