Maria Bengtsson

=)

Kategori: Allmänt

stockholms kyss

Kategori: Allmänt

krossad spegel?

Kategori: Allmänt

0-45716bd31c303972ad552972cf706847.png

Kolla varifrån!

i en lägenhet som vi började renovera idag, så satt det en krossad spegel uppsatt i 4 fält hade redan fått ner 2 då jag började fundera på ifall det var snyggt eller varför man krossar en spegel och limmär upp på väggen? Vad tror ni?
Personligen tyckte jag det var rätt fullt.

utsikten

Kategori: Allmänt

66d24a6fbbbd89db22ea4d8bd79c3ff1.png

Kolla varifrån!

jag tänkte jag skulle visa hur fin höhö min utsikt från ena fönstret har blivit. Nu ska den snart öppna nettobutiken. Imorgon börjar jobbet igen, på ett sätt ska det bli skönt, och på ett sätt vill jag ha längre semester, men det är inte riktigt den "ångesten" som man brukar ha när semestern tar slut! Ska bli skönt, att göra nåt vettigt på dagarna. :)

vill ha

Kategori: Allmänten sån här lite sötnos skulle ja vilja ha som bodde hos mig!!

nu när katterna har rymt så kan ja

Kategori: Allmänt

1fd9cf721c9f325a6a5d02ea8ebc7f0d.png

Kolla varifrån!

nu när katterna har rymt så kan jag ju försöka ha några blommor som överlever dessa 2 fick bli mina försökskaniner då jag inte har direkt gröna fingrar :) sen fick jag en fin orange blomma av mamma som står i köket så lite blommor som jag hoppas ska överleva mer än några få dagar :)

bilsprängning och liseberg

Kategori: Allmänt

Imorse vakna ja halv 6! det small nåt fruktansvärt utanför, tänkte att dem spränger nog bara i tunneln, men så kom det 2 smälar till, och sen hördes polisbil så kollade ut genom fönstret och såg svart rök komma upp bakom netto, så väckte magnus som sov över här och jag som blir så nyfiken drog med honom ut, tog bilen eftersom vi inte visste var det var, då hade dem sprängt eller tänt eld på en bil på andra sidan motorvägen som stod och brann nåt väldigt!
Lite dramatik på morgonen kvisten =)

Sedan drog vi till Liseberg var väldigt mycket folk där så på dem flesta grejer var det runt en timme kö känns ju så lockande, eller så har ja blivit gamal, ja gillar iofs åå åka men fasiken köa i en timme på varje grej nja det tar död på stämningen. Men det var ändå roligt att åka och magnus fick nån oo åka med oxå!
sen träffade vi på Ann-christine och peo som var där och drack öl så gick runt lite med dem.

men nu blir det faktiskt sängen är jättetrött så blir tidig säng!

nu är semestern snart slut, en hel

Kategori: Allmänt

0-28c6b319b900473bd46a92741edc60e4.png

Kolla varifrån!

nu är semestern snart slut, en helg kvar bara sen börjar jobbet igen! Ska dock bli lite skönt att komma igång och jobba igen!:) idag har jag varit ute på orust och hämtat mina kläder som mamma varit snäll och tvätta! Och så åt vi pizza! Gott! Magnus är här vi ska på liseberg imorgon :) så nu blir det att sova! Godnatt

gran canaria

Kategori: Allmänt

Hej Allihop :)
Jag är hemma igen! varit det iofs ett par dagar men inte haft så vidare mycket blogglust,
men det har varit en underbar semester, skönt att lämna sverige och komma bort och inte behöva tänka på alla måsten som finns när man har semester!

Gran canaria blev semester målet, om det va nån som missat det, och stället vi bodde på hette Bahia Feliz inte nåt jättestort ställe men det fint! hade en lägenhet och vakna till havsutsikt och solen som lös nästan varje dag var skönt! solen var bara borta 2 dagar på slutet av semestern och sista dagen när vi skulle åka hem men det gör ju inget då :) vi hade mellan 35-40 grader nästan varje dag så det var underbart!

vi gjorde lite småutflykter och en lång busstur runt ön med! Träffade på bamse och hans vänner och bara tog det lugnt.
Bahia Feliz var inte direkt nåt festställe mer barnfamiljer men det blev ju lugnt och semester! =)
Dem sista kvällarna hittade vi en kakelacka inne i lägenheten dem är riktigt äckliga! och nån dag efter det satt det en liten ödla i taket på uteplatsen :)

då vi inte hade nåt all inclusive så var vi ute och åt på massa olika resturanger, men dem flesta kvällarna hamnade vi på en resturang som va jättemysig och trevlig personal och det jobba en kvinna där som blev jätteförtjust i nathalie så dem sista kvällarna lekte hennes barn med nathalue så vi kunde äta i lugn oo ro :) inte för nathalie var till några bekymmer! familjen är på ett kort långt ner.

SÅ här kommer en massa bilder från semestern, det är dock bara en bråkdel men att ladda upp alla skulle ta evigeheter ;)

OCh mitt under semestern fick ja reda på att det blir en höstturne med Winnerbäck! gissa vem som bokade biljett det första hon gjorde när hon kom hem :D

nu åker vi hem igen. Vargen vinkad

Kategori: Allmänt

0-6bffd80868b02d7aa0e8753a5f8affae.png

Kolla varifrån!

nu åker vi hem igen. Vargen vinkade hejdå! :) ses hemma!

ett litet hej från gran canaria :)

Kategori: Allmänt

61c9756208beb35ca9177edb3de7d997.png

Kolla varifrån!

ett litet hej från gran canaria :) hoppas ni har det bra hemma i sverige här nere är fantastiskt skönt solen skiner hela tiden och den röda solbrännan har börjat bli lite ljusbrun faktiskt. Så kanske jag ska lyckas bli brun innan vi åker hem! :)
Pussar och kramar