Maria Bengtsson

gran canaria

Kategori: Allmänt

Hej Allihop :)
Jag är hemma igen! varit det iofs ett par dagar men inte haft så vidare mycket blogglust,
men det har varit en underbar semester, skönt att lämna sverige och komma bort och inte behöva tänka på alla måsten som finns när man har semester!

Gran canaria blev semester målet, om det va nån som missat det, och stället vi bodde på hette Bahia Feliz inte nåt jättestort ställe men det fint! hade en lägenhet och vakna till havsutsikt och solen som lös nästan varje dag var skönt! solen var bara borta 2 dagar på slutet av semestern och sista dagen när vi skulle åka hem men det gör ju inget då :) vi hade mellan 35-40 grader nästan varje dag så det var underbart!

vi gjorde lite småutflykter och en lång busstur runt ön med! Träffade på bamse och hans vänner och bara tog det lugnt.
Bahia Feliz var inte direkt nåt festställe mer barnfamiljer men det blev ju lugnt och semester! =)
Dem sista kvällarna hittade vi en kakelacka inne i lägenheten dem är riktigt äckliga! och nån dag efter det satt det en liten ödla i taket på uteplatsen :)

då vi inte hade nåt all inclusive så var vi ute och åt på massa olika resturanger, men dem flesta kvällarna hamnade vi på en resturang som va jättemysig och trevlig personal och det jobba en kvinna där som blev jätteförtjust i nathalie så dem sista kvällarna lekte hennes barn med nathalue så vi kunde äta i lugn oo ro :) inte för nathalie var till några bekymmer! familjen är på ett kort långt ner.

SÅ här kommer en massa bilder från semestern, det är dock bara en bråkdel men att ladda upp alla skulle ta evigeheter ;)





OCh mitt under semestern fick ja reda på att det blir en höstturne med Winnerbäck! gissa vem som bokade biljett det första hon gjorde när hon kom hem :D

Kommentarer

  • Johanna säger:

    fina bilder från semestern,speciellt fint på dig och syrran :D

    roligt att ha sedan när ni blir gaaaaaammmmmllla! :D

    2009-08-06 | 15:29:36

Kommentera inlägget här: