Maria Bengtsson

Horoskop?

Kategori: Allmänt

Hitta en sida man kan göra sitt horoskop och få reda på massor, en del stämmer ju rätt bra och en del vet ja inte, kan det verkligen vara så att det stämmer? en del låter inte som det är jag,  Samtidigt som Stycket som är markerat med massor stämmer rätt bra på mig  ;) haha!

HÄR kan ni testa er själva =)


Hon är god, idealistisk, entusiastisk och varmhjärtad. Hon är oberoende, har smak för resor och frihet. Hon är predisponerad för en yrkesmässig karriär.

Svagheter: hon är för äventyrslysten och lämnar saker åt slumpen: tar risker vilka orsakar problem: hon är upprorisk och har ett lekfullt lynne.

Framgångsrik karriär är garanterad, men kanske ibland kommer sent.

Hon tycker om att kasta sig rakt in i det okända och in i äventyr: hon är rörlig, tuff och entusiastisk. Attraherad av långa färder, av att upptäcka det okända.

Svagheter: tar stora risker genom att hon kastar sig rakt in i det okända och in i äventyr. Oförskämd, framfusig och upprorisk. Oförmögen att stanna på en plats, hon är alltid beredd att riskera allt för att uppnå sitt mål.


Massor med vänner, förhållanden. Hon har lätt för att knyta vänskapsband och använder sina förhållanden för att befrämja yrkesmässig framgång. Vänskapliga känslor är ytliga. Massor med barn.

Demokrat, filosof, tolerant, respekterar lagar. Tycker om utlandsresor. Tror att allting lär en något.

Svagheter: rättfram natur, som tycker om äventyr och kommer att ta ett språng ut i farliga och riskfyllda företag.


Hon har massor med vänner. Hon tycker om intelligenta, kultiverade människor med vilka hon kan utkämpa ordkrig: hon tycker om debatter, ändlösa diskussioner. Hon tycker om att vara vän med yngre människor: vänner kommer och går.

Hon är sensuell och passionerad, tycker om kärlek, att älska. Passionerad kärlek, full av eldighet och begär där partnern behöver kunna motsvara hennes nivå, annars kommer anklagelser att bli följden. Samtidigt som hon är passionerad, är hon också svartsjuk och härsklysten.


Svagheter: om hon är besviken på eller bedragen i kärleken, kan hon bli bitter och gemen. Hon hatar personen lika mycket som hon brukade älska. Endast svartsjuka kan vara lika stark som hat.

Finner kärleken utomlands eller gifter sig med en utlänning. Förfinat sinne, hon tycker om konst, hänförs av vackra ting. Hon är mycket lycklig utomlands.

Hon är aggressiv, anstötlig, impulsiv, provokativ. Hon är djärv och äventyrslysten.

Svagheter: aggressivitet, djärvhet som kan leda till våld, eller till en olycka, men säkerligen leder till problem.

Hon tar sig an vågade och farliga företag. Hon har massor med initiativ. Hon arbetar hårt för sina pengar, vilka hon tjänar i mängd. Hon är en slösare, pengar kommer och går. Hon är alltid beredd att börja om från början i händelse av ett bakslag. Väldig tjänstvillighet och entusiasm.

Hon tycker om livets goda och vet att profitera därav. En vällevnadsmänniska, men kanhända litet för glupsk. Hon kontrollerar och förvaltar sina affärer, pengar, väl.

Svagheter: hon är litet för ansatt av att öka på sina materiella ägodelar, pengar. Har för stor önskan om att besitta, att vara mäktig.

Hon har gott omdöme, en känsla för saker och tings värde, ett öppet och optimistiskt sinne, en god utbildning och höga moraliska normer. Hon tycker om att studera. Hon är framgångsrik i kommunikationsarbeten. Hennes yrkesarbete är ett kall och spelar en stor roll i hennes liv.

Hon är nogräknad, ärlig, korrekt, värdig och respektabel.

Svagheter: melankoli, dysterhet, besvikelse och bitterhet.


Hon uppskattar sällskapet av äldre människor med intelligens och god rådgivning. Dessa kommer att befrämja framgången i yrkeslivet. Hon har få vänner och har svårigheter med att finna en partner. Hon är mycket reserverad.


En stor kämpe. Hon har så mycket styrka att man tror att ingenting kan besegra henne. Hennes uppgift i samhället, i världen, betyder allt för henne.

Hennes frihet är viktig för henne, även med avseende på vänner. Dessa är extravaganta, originella, intellektuella. De kommer inte från samma bakgrund och har olika uppfostran.

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Hon tycker om isolering, ett tillbakadraget liv, drömmar och meditation. Hon har litet begär efter handling.

Väldig sexuell aktivitet.


Kommentarer

  • Kollega säger:

    Hej Maria. Ville bara säga att du skall krya på dig. Oroa dig inte för jobbet, du skulle ju på ett nytt ställe idag. Men jag fick åka dit istället, så kom snabbt tillbaka så jag slipper Hammarkullen. Ha det Maria. Stefan

    2008-10-27 | 18:14:43

Kommentera inlägget här: