Maria Bengtsson

inskolande moster

Kategori: Allmänt

oj en del helger är riktigt jobbiga! på både positiva och negativa sätt!
I fredags va ja hemma hos ann-christine och peo och åt mat oo spelade tvspel va roligt  vi börjar bli bra  på det spelet nu! =) Åkte sedan hem till Frida drack 2öl med henne och sen gick vi ut, blev väl inte den roligaste kvällen kanske, fel ställe blir automatiskt dålig musik så vi åkte hem till frida till oo skratta åt nåt på MTV där man kan skriva in och få veta sina procent mot den man är kär i HAHA sen somnade vi med tvn på och alla lampor lysandes!  somna väl runt halv 4 typ

Sen vakande ja av att mobilen vibrerade typ för 7gången men hörde först 7gången då va det dax att vara taxi då skulle syster yster in till sjukhuset vattnet hade gått, så då va klockan 7 så yrvaken ut i kylan kan säga att man vakna till riktigt bra att ge sig ut i kylan så tidigt!!
så mot sjukhuset! då hon blev kvar där stannade ja med dem, till 15 typ då ja ville hem oo byta kläder från dem ja hade på mig på utekvällen till nåt annat för då vart det INSKOLNING för barnvaktsrollen =)

Gick bra, blöjbyte, och läggnig och lite glassätande =) haha hon e så söt =)
va lite nervös för hur hon skulle somna om hon skulle vakna massa gånger så dessi oo michael fick ta över att det inte alls skulle funka men hon somna på en gång! Maria kan det där nu =) HAHA
sov till 8 visst hörde ja, det e nog bra tror ja?

Idag har ja varit på orust och magnus fick städa min bil, det behövdes kan ja säga, skräp överallt i den, men den blev ren och fin han hade nåt insamlingsgrej i skolan så det va ju bra det då slapp ju jag!


LILLA NATHALIE

Kommentarer

  • Frida säger:

    så söt.. du får hälsa grattis till henne från mej..

    2008-11-23 | 23:55:04

Kommentera inlägget här: