Maria Bengtsson

Gordon Ramsey

Kategori: Allmänt

ja har inte fått nån träningsvärk i rumpan, (än) men där imot i framsidan låren, det gör nåt så fruktansvärt ont, kan bero på att ja öka typ på dem övningarna igår, och får kanske skylla mig lite själv men hoppas det stannar så här för just nu är det i stadiet att det fortfarande är lite skönt och inte gör allt för ont.

Sitter och myser tända ljus och Hells Kitchen p å tv, va länge sen ja såg det, men  oj vilket bra program, tänkt att man kan
bli så jäkla arg och jäklig som Gordon Ramsey är, haha skulle aldrig klarat av att jobba under en sån arbetsledare,  men det finns kanske bara en som honom oxå kan vi hoppas!



Förut när ja kom hem från Ann-christine så SNÖADE det ute! Ja gillar snön så blev glad då ja såg det, och alla myskänslor och julkänslor kom krypandes =) Tänk att det snart bara är en månad och lite till kvar till jul  Wonderfull!
snart får man börja julpynta med ljusstackarna oo bara mysa till det i hela lägenheten!! =D När är det för tidigt oo sätta upp allt sånt? kan man göra det nu? eller ska man vänta lite till?

Nu är det dags oo sova!

Kommentarer

  • DeA säger:

    Vänta till December iaf ;-) Ljus stakarna ska upp i början av december någon gång tror jag.. Läkarbesöket gick bra =) Såg jätte bra ut mot alla andra ggr idag så dom får nog stanna kvar till nästa år iaf om de fortsätter så här :-D

    2008-11-21 | 06:42:10
    Bloggadress: http://familjenab.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Nästa vecka åker staken upp =) Första advent 30/11

    2008-11-21 | 16:43:57

Kommentera inlägget här: