Maria Bengtsson

stormvarningar!!

Kategori: Allmänt

idag är ingen vanlig dag! =) för det är min födelsedag! hehe

har roat mig med att storstäda lägenheten nu i eftermiddag då istort sett hela familjen komme hit imorgon!, tur man har hyfsat lite lägenhet så det gick fort!
så nu kan ja göra nåt roligare istället!  inte för att jag är så sugen på att göra nåt, storm ute och regnet vräker ner så får se vad det blir!Imorse fick ja ringa ett pinsamt samtal till firman, kändes lite småkomiskt!
upptäckte att takluckan till bilen (!!) var borta! blåste ju rätt bra igår, hade använt den och last in bockar men visste att den satt fast precis som man ska stänga den, och den var där när ja parkerade hemma igår, men imorse var den borta! helt blött i bilen! hahaha fick fundera en bra stund innan ja ringde på hur ja skulle lägga  upp det var lite småjobbigt! haha
men med full storm ute fanns inte så mycket och göra mer än att försöka plasta så gått det gick och sen i eftermiddag ställa den på firman, inte en chans att ja kör den igen!


emelie bjöd mig på lunch hon hade fixat pasta sallad kycklingsnittar och sina våfflor! det var såååååå gott ! =) hon e bäst! och sen fick ja paket me 2armband hon hade pysslat och en låda med lite peppinggrejer för träning, lite protienbars och lite andra roliga små saker som ska testas! :)
idag nä

Kommentarer


Kommentera inlägget här: