Maria Bengtsson

fluffis

Kategori: Allmänt

Det har flyttat in en ny liten kissemisse hos mig idag :) en lite fluffig tjej, jättemysig!
nu håller dem på oo fräser på varandra tjejen och lilla fluffis som ja tror hon ska få heta!
men dem kanske blir kompisar nån gång dem oxå haha just nu verkar det inte som det iofs! haha det fräs på rätt bra! =)

katten är hemma!

Kategori: Allmänt

0-4734e7f405aca18b4bc97d63a0d0363a.png

jag hämtade hem min lilla katt, tyckte hon bor bättre med mig :) så nu ligger hon här brevid och kurar för fullt! En sak jag funderat på, jag hade 2 katter ju men kommer tjejen ihåg Zack nu när bara hon är här?

arg

Kategori: Allmänt

Fy fan!

Nån har hittat min katt, tjejen.
Ringde hon man skulle ringa, jo visst det var tjejen samtalet flöt bra tills hon undra varför hon hade rymt sa som det var att ja hade åkt på semester jag hade kattvakt men ändå hade hon rymt, då hörde inte kärringen att ja sa att ja hade kattvakt, och trodde ja hade lämnat katten ensam hemma i 3 veckor! varpå hon näst in till skällde ut mig för att vara en dålig kattägare, så fick ja lugnt berätta samma grej en gång till att min pappa hade passat katterna!

sen så sa vi att ja skulle komma hem till henne, då hade ja bestämt mig för att ta hem henne igen, och då börja tanten med att hon trodde hon var dräktig, okej tänkte jag, så sa hon att hon hade varit hos vetrinären idag med henne och gärna ville ha lite pengar för det! 1000kr för nån jävla hormonspruta, 400 för undersökning om hon var dräktig, och 300kr i arvode! hallå kärringen ville ha 1700!!! kr av mig för att ja skulle hämta MIN katt! och så hade hon bokat tid till för kastrering hos nån dyr vetrinär för hon var ju inte kastrerad och det behövde dem vara!


Grinig som fan!

favoritdricka?

Kategori: Allmänt

20be25ba28c941730581eb6db52da2b9.png

man kan undra vad jag dricker på jobbet :)

netto

Kategori: Allmänt

Netto öppnade idag
det krylar av gula påsar på utsidan och massa matshoppingglada kallebäcksbor som ska handla i den nya lilla butiken!





haha oo ja jag har med varit där redan ;)

Trevlig kväll

Kategori: Allmänt

Igår blev det som sagt en tur ut på Göteborgskalaset med kerstin :)
riktigt roligt blev det Arvingarna hade vi pratat om att ta oss till och så blev det!  lite förfest med pizza och vin hemma hos kerstin och sen ut på stan, det började regna vid 4 tiden typ på eftermiddagen och ja hoppades verkligen att regnet skulle hålla upp! och vid 9 när vi drog ut så var det uppehåll och det började regna igen när richard hade skjutsat hem mig vid halv 1, så vi hade grymt tur med vädret :)



Kerstin ville styra båten!


Nu ska ja se om Bolt lyckas vinna VM-guldet på 100m!

arvingarna

Kategori: Allmänt

2a2f228c5528e9bd159823c566828845.png

blev en arvingarna spelning. :) så nu sitter vi här och lyssnar på snyggcasper! Vad gör ni?

regn och kulturkalas.

Kategori: Allmänt


mår lite bättre idag men lite ondare i halsen, men mina bästa vänner idag är en burk bafucin. Så nu sitter jag på bussen! Ni läste rätt maria åker buss!! ;) Ska hem till kerstin sen blir det en tur ner på stan och se vad som erbjuds.:)
Arvingarna på packhuskajen ska vi kolla in iaf ;)

onej inte bli sjuk!!

Kategori: Allmänt

57d64e3a45953d0da6214f93dfe785e1.png

Kolla varifrån!

fasiken Jag börjar bli sjuk! Täp i näsan, nyser hela tiden, blir helt matt att bara greja lite :( varför bli sjuk till helgen? Hoppas det bara är nåt kortvarigt. Myskläder underbara scarfen och en kopp te kanske löser det?

tatuering :)

Kategori: Allmänt

städning har stått på programet idag, behövdes verkligen kan ja säga! och diskning, höhö men nu är det rätt så fint, har plockat iordning iaf, och diskat men inte dammsugit det får bli nästa gång :)

 har även lagat jordgubbspaj, för första gången i mitt liv :) den blev jättegod tycker ja!
åkte och bjöd michael och dessi och amanda, dem fick vara försökspersoner!


Innan gräddning glömde ta efter den var klar, men då såg den ut ungefär lika fast med finare färg ;)

I veckan har ja även tatuerat mig, trodde aldrig ja skulle våga men blev super super nöjd :)


Imorgon är det en ny arbetsvecka, och även en ny start med träningen, då det är inbokat ett joggingpass på kvällen, nya tag ny kraft efter semestern!

....

Kategori: Allmänt

myser med ernst

Kategori: Allmänt

0-53d4bbfa3b29d855bae505add79a1721.png

Kolla varifrån!

skvaller, lejonet och björnen glass. Och Ernst :)

min fot.

Kategori: Allmänt

26fb0cc02a58e756fd4ff8dc3b4059a0.png

Kolla varifrån!

haha nu så ni få se min fot ;) har ett sår på den! Skylla mig själv egentligen hade nåt som klia som fasiken och igår klia jag nog sönder det, imorse såg det fint ut! Tog av mig strumpan nu och skorpan åkte med! Gör skit ont och känns som ett brännmärke :(

sommaren med göran!

Kategori: Allmänt

6551788eb12a5a19efe6475fb9de22b3.png

Kolla varifrån!

har varit med 2av världens underbara människor idag! Kerstin och Richard! Tog en sväng på stan i regnet medans richard var hemma och lagad mat, och inte vad för mat som helst, utan hemmalagad pizza! Var supergott! Vi hade bokat biljetter till "sommaren med göran" så efter maten och lite mys hemma i deras lägenhet så drog vi till bion! Var en film helt i marias humor! Se den! :) Men nu blir det sova så man orkar upp till jobbet imorgon!
Pussis

kolla på!

Kategori: Allmänt

0-716a37f15c7e5d4a91902cc00136844f.png

Kolla varifrån!

det är allt roligt och kolla på när andra jobbar! :) idag började mamma och magnus skrapa ena sidan på huset då den måste fixas, hjälpa till? NEJ tack! Haha håller ju faktiskt på med ena badrummet.:) nu ikväll har vi grillat! Och spelat spel nu blir det sova :) puss