Maria Bengtsson

Dåliga kvällstankar

Kategori: Allmänt

Fy ligger i min säng och gråter det är en dålig kväll ikväll måste sova men kan inte. Saknar någon och bara få snuffsa på och känna sig älskad och behövd. Varför kan inte jag hitta en kille? Brukar inte bli ledsen över det men vill ha nån Och krama! Mycket som snurrar runt i mitt lilla huvud. Jag är iaf glad att jag har världens bästaste familj! Måste väl försöka sova klockan är mycket nu ska upp om 6timmar igen...

Tack!

Kategori: Allmänt

jag fick en mycket överraskande och fin present idag!
fick en present av Dessi och Michael, blev lite rörd faktistk! jag blir det när nån visar att jag betyder nåt extra!



Det är ett vaniljljus och så står det om man inte kan se det

"Till en speciell person
Du finns alltid där för andra, Du är hjälpsam och omtänksam vid alla tillfällen.
Din utstrålning och förståelse inger förtroende.
Du har ett hjärta av guld och Du utstrålar
ljus och värme"

TACK SÅ JÄTTEJÄTTEMYCKET!!

broms

Kategori: Allmänt

Nu ska bromsarna bytas och det ska lekas och busas!

drömmar är konstiga

Kategori: Allmänt

inatt drömmde ja drömmen som nog egentligen är mest förbjuden! jag kan ju inte drömma om docktor kropp
 men tydligen kunde ja det! konstig dröm men ändå bra dröm med! men den slår ju aldrig in ändå och bara för vi har sjukt roligt så behöver inte det betyda någonting...hmm hmm...

bäst

Kategori: Allmänt

har ingen lust att blogga så mycket men slänger in ett litet inlägg nu då ;)
Imorgon ska ja passa amanda, medans michael byter bromsar på min bil! idag tonade han mina rutor =) blev jättefint! Jag har  världens bästaste storebror!

blev ett kort! nu är det sängen som ropar ;)

Godnatt!

polisen!

Kategori: Allmänt

ja brukar alltid gnälla för att polisen aldrig gör något här i göteborg med trafikanter och så!
HAHA
idag hade dem laserkontroll på bron vid lackarebäck så stod det massa bilar på påfarten till motorvägen, jag körde i 100 upptäckte det precis då ja körde under att det stod en polis på bron och sen så såg ja en bil åka ner på påfarten! pulsen höjdes lite då kan ja säga! haha men som tur va så va det inte mig dem ville stanna utan bilen som låg bakom han måste ha kört lite fortare då! =) men ja blev lite rädd hade inte varit roligt och få dem pengarna i böter hur mycket det nu kunde varit!
men polisen har börjat jobba lite!

historia

Kategori: Historier


En kvinna låg i koma, En dag när en sköterska tvättade hennes privata delar noterade hon att det gav en liten respons på EKG när hon rörde kvinnan.
Hon prövade igen och då rörde sig kvinnan lite.
De tillkallade hennes man, förklarade läget och sa - Hur galet det här än låter så kan lite oralsex vara rätt metod att väcka henne.
Hennes man var skeptisk, men sköterskorna gav sig inte.
Maken gick till slut motvilligt med på det och gick in i kvinnans rum.
Efter några minuter planade kvinnans EKG ut helt.
Sköterskorna rusade in och skrek -Vad hände??
Mannen svarade - Vet inte, hon kanske kvävdes?? .

semestern är ...

Kategori: Allmänt

semestern är bokad!

3veckor på kanarieöarna! ska bli så skönt!


cancer = äppleträd?

Kategori: Allmänt

jag har funderat på en grej, har ni läst på aftonbladet om han som trodde han hade cancer med hade tydligen en 5cm stor gran i lungan. HÄR är artikeln.

då tänkte jag på det, det finns dem som äter äppleskrottar det är kärnor i dem- växer det äppleträd i deras magar då?

jahaja..

Kategori: Allmänt

så här blev det!

Kategori: Allmänt



svårt att ta kort på rummet, men det blev bra iaf jag är nöjd! =)

ryck

Kategori: Allmänt

jag har fått ett ryck!!

inte nog med att jag börja tvätta halv 8 jag har tvättat av alla såpen i köket,  ugnen kylskåpet, och dammsugit! tvinga i smutsen i den fulla dammsugar påsen

Men! det största rycket av allt, har ja fått alldels nyss, ja började möblera om! ojoj säger ja, fick en ide va tvungen oo pröva! ser ut och bli bra, svårt att se just nu då det ser ut som ett BOMBNEDLSAG!! haha

ni får se kort sen ;)

helgen

Kategori: Allmänt

oj idag va ja verkligen uppe med tuppen, fattar inte gick oo la mig sent vakna 07.20 oo va jättepigg! tänkte det va dumt oo ligga kvar i sängen då, då ja har lite måsten på min lista, det måste dammsuga med dem 2 idioterna så är det ju inget rent, varken badrummet eller resten av lägenheten blir ren när dem 2 flyger runt som 2 jetplan *Grr*

i fredags hjälpte jag ann-christine och köpa hem en byrå var strålande sol så blev sugen på öl när peo drack så stannade kvar där hos dem! =) drack lite öl och hade trevligt! så sov där med, och igår va vi ute på en långpromenad i botaniska trädgården och i ängården! börjar bli fint nu på våren!

sen ringde michael och fråga om ja ville komma åå äta påskbakelser och det tackar man inte nej till! =) blev kvar där då vi började spela monopol, dessi vann Igen! men Michael gjorde en rolig tabbe! hahaha! 1800 i vattenverket ;)
haha

Och Idag Fyller Dessi År!!
Grattis! =)

påsk

Kategori: Allmänt

hämtade min bil ieftermiddag hos michael, kändes konstigt att köra den igen, oj gud va den låter med måste verkligen byta det bromsoket denna månaden lät verkligen som man körde runt i en traktor!
fråga om ann-christine ville åka med ner och kolla var killarnas grav var någonstans. 

det var en fin sten ni fått till pojkarna var lite jobbigt och stå där och kolla på den. och samtidigt hade det begravts en liten kille i graven brevid låg gossedjur och blommor där.

Nu är det iaf påskledigt ett tag och det är skönt med en långhelg kan behövas ibland, vet dock inte vad ja ska hitta på får se, firar ju inte direkt påsk, har aldrig gjort!

Imorgon blir det en sväng till ikea med ann-christine hon skulle köpa en byrå så kom på att ja nu måste packa ur lite saker ja har i baget. så vi får plats, men annars kan det ju alltid stå ovanför iofs, lat ja vet... får se hur ja gör med den saken, är väl lättast att bära ut det.


Glad påsk på er!


"varför firar vi påsk? - för att fira att jesus dog"

citat från ICA reklamen =)

nya grannar

Kategori: Allmänt

Jag ska få ny granne!

Dem ska bygga en nettobutik 20meter från mitt hus!
kanske inte det roligaste men finns ju iofs ingen matbutik i området men varför just 20m ifrån mitt hus?



jaja nu ska ja inte vara så negativ blir säkert jättebra när det är klart

solen

Kategori: Allmänt



Söta! snodde bilden av ann-christine då inte hon är online på msn ;)

Solen sken igår och det blev en tur i slottskogen, vi var inte ensamna där kan man säga det va underbart väder så halva göteborg var nog i slottskogen =)
kollade på alla djuren Hästen var nog amandas favorit för den prata hon om mycket, sen efter gått runt alla djuren och tagit en paus köpte vi glass!
och tänkte lekt på plikta men det kändes inte aktuellt när vi gick förbi där och skulle fått kriga för att få en gunga så vi åkte hem istället,
stanna till på frölunda torg och köpte godis som amanda ville ha innan vi ens betalat =)
Sen gick vi hem från frölunda torg, och laga mat
lekte med dockor och så där kollade på teletubies så klart med ;)

Sen va det sovdags, funkade jättebra och lägga henne hon somna efter 20min ungefär och så sov hon en timme typ då va nappen borta så fick hon den och somna om till kvart över 11 oj då blev hon ledsen! funka inte och trösta henne hon bara grät och ropa på mamma så när hon varit ledsen i en stund ringde ja hem michael och dessi haha dem hade fått stannat längre om dem velat men ja visste inte hur ja skulle få henne oo sluta vara ledsen så tyckte det va bäst så!
jag tog upp henne från sängen tänkte att det kanske funka, satt i soffan en stund tills ja tänkte att Lala oo PO kanske kan funka oo det gjorde hon oo då blev hon glad igen! och fick vara vaken till dem kom hem! bättre så än att vara ledsen ! men det var jättemysigt oo få passa henne så länge, hon va glad hela tiden brydde sig inte om att mamma oo pappa var borta! =)

Idag skiner inte solen så mycket så funderar på att åka till orust och byta till Sommardäcken, det finns ju vinterdäck på firmanbilen jag har just nu så det funkar oo köra om det skulle komma lite snö till! =)

Har ni gjort nåt roligt i helgen?

Barnvakt Och SOL!

Kategori: Allmänt

så nu har ja duschat ska snart åka till michael,
min önskan om fint väder slog in så det blir en tripp till slottskogen med Amanda och Ann-christine följer med oxå.
kolla på alla djuren och leka på plikta =) blir skojigt

Ska ta på mig lite kläder sen åker ja nog tror ja gör nog inget om ja kommer lite tidigare ;) vet iaf en som blir glad oo se mig =)

Maria är...

Kategori: Allmänt

Instruktioner: Googla ditt namn plus "är" inom citationstecken.
Exempel "Anna är".
Kopiera de fem första träffarna där meningarna innehåller " Namn är…" och lägg in dem på din blogg.


Maria är begränsat skattepliktig
Maria är tillbaka
Maria är en av europas starkaste kvinnor
Maria är inne
Maria är en ängel sänd från ovan

saknat mig? ;)

Kategori: Allmänt

det händer inte så mycket nu har ingen lust att blogga, som ni märkt inte blivit många inlägg sista tiden!

Har äntligen fått tillbaka min mobil, efter allt krångel och peppar peppar den funkar faktiskt! riktigt bra tilloch med! så jag hoppas iaf att den håller i 2-3 månader till då det blir ett annat abonnemang/kontantkort och kanske då även ny mobil får se.

I morgon ska ja vara barnvakt till Amanda, kanske det blir fint väder då åker vi nog till slottskogen och kollar på alla djuren och leker i den stora lekplatsen!  så jag hoppas på sol iaf! =)
Va hemma hos dem ikväll, har haft min bil där så matade amanda mig med russin, inte min favorit direkt, men fick trolla väck dem. och sen skulle ja tydligen äta massa skorpor då hon försökte trycka in massa skorpor!
Hon blir bara sötare och sötare det lilla charmtrollet! snart sitter hon och dricker öl med sin favoritfaster på krogen ;) haha