Maria Bengtsson

höhöh

Kategori: Allmänt

förlåt ;) Haha

ja vad har hänt? ja vet inte vad ja vill skriva va ja  har lust att skriva,  kräftskiva i lördags var trevligt, åkte ut rätt tidigt på lördagen åt lunch mamma hade fixat nån pastagratäng =D grannarna kom vid 7,  sedan dags för massa räkor oo kräftor!! Smaskigt! det är så gott!
tvättade bilen i söndags, nu ser lilla skrothögen pelle lite fin ut, men måste nog vaxa honom tror ja, så den skiner lite mer nu ser den bara så matt och tråkig ut,  sen ska runtorna tonas lite med tänkte ja, så den ser lite cool ut, sedan ska sådana

 

här klädslar införskaffas fast rött där det e vitt tror ja, eller så kanske det blir snyggt med dem vita till, va tycker ni som sett bilen?

Kissarna lever och mår bra dem har nog växt lite sen ja fick dem, dem busar och ska gärna sova på min kudde när ja ska sova, måste nog lära dem att dem ska sova i fotändan och itne på min kudde sån lyx ska dem inte få ha det! men dem är så söta och dem har börja gå runt och pipa så fort ja inte ger dem det minsta till uppmärksamhet då sätter dem sig nedanför och piper ser lite gulligt ut faktiskt! =D
  


Vet ni, ja har bokat ett nytt Bodypump pass imorgon kväll ska det svettas, kerstin tänkte springa så ska inte banga mitt bodypumppass!! =D måste nog sova nu för det tror ja

godnatt

=)

Kategori: Allmänt

Tänkte bara så är på morgonen berätta att ja mår lite bättre! =D känner mig glad igen!

ushc

Kategori: Allmänt

 ÅNGEST starkt ord men det är så ja känner nu, inget är roligt, vill göra nåt roligt, vill ha kul på dagarna, känner mig inte lockad att jobba vill mest sitta hemma i soffan och inte göra nåt!

SKA DET VARA SÅ?
ska man känna så? ja vill ju kunna vakna på morgonen och bara "ja ny dag nya möjligheter som alla andra ja känner, varför kan inte ja känna så må så och vara glad istället för att plåga mig iväg?

VAD SKA MAN GÖRA ISTÄLLET?
bra fråga, ja har ingen anning, vill ju jobba ska ja göra det som ja alltid trott ja ska bli? massa år av plugg men kanske det är bästa? kanske det ja vill? eller ska man sitta efter nåt år och känna likadant då med?
finns det ingen som kan hjälpa mig svara på detta? ja gillar verkligen och vara så här ångest fylld och inte ha lust med något, gråter lite ibland, varför blir man så här?!

kattvakt?

Kategori: Allmänt

Kan katterna vara med på festen även om det blir lite högljud? Är någon allergisk?!
vafan varför lär ja mig inte att tänka innan! kan ju itne stänga in dem någonstans! *GAHAA!!* borde lära mig att tänka!

kattvakt?

Kategori: Allmänt

Kan katterna vara med på festen även om det blir lite högljud? Är någon allergisk?!
vafan varför lär ja mig inte att tänka innan! kan ju itne stänga in dem någonstans! *GAHAA!!* borde lära mig att tänka!

trots att ...

Kategori: Allmänt

jag är förkyld och mår jättedåligt så får man vara glad va?
JAG är glad för,
  • mitt körkort,
  • för min bror som hjälpte mig fixa en bil!
  • för steron ja fick av honom!
  • för han kom och hjälpte mig när ja låst in nycklarna i bilen!
undra vad ja skulle göra utan honom i stan? bra fråga! glad att han bor så nära iaf! =)
(gillar ju mina andra syskon med, så ingen blir puttig!! ) HAHA

OCH det ja är mest glad för! ÄR
att på lördag! ska ja få träffa honom igen =D han ja är lite förtjust i! ! privat, inte i nån bil, utan privat vi ska käka middag, festa och ha så jäkla skoj och alla mina glada vänner ska vara där är det inte underbart!! och, haha ja ska få ha min nya tröj/klänning!!

Hoppas bara min dumma förkyldning försvinner tills dess!Vem vet om vi inte hittar på nåt sånt här med ;)

bil, ingen nyckel?

Kategori: Allmänt

Nu ska ja berätta nåt för er ni kommer skratta! =)

Hahah ja har ju skaffat katter, och bil, inget centrallås på eftersom den e så gammal, skulle åka ut till orust för att pappa skulle klippa klorna på dem för första gången, så ja fick lära mig så ja inte gör fel!
sätter in dem i transport buren, inga problem dem e snälla och gosiga där i med, ställer in den i bilen, spänner fast lägger mina nycklar på förarsätet, och trycker ner knappen på passagerar dörren tänkte att ja glömmer bara låsa den annars haha men precis då ja smällde igen dörren kom ja på att ja inte låst upp min dörr!!!
där i bilen med lägenhetsnycklar, ENDA bilnyckel och katterna!
va skulle ja göra?! panik kan ja säga, tänkte inte så mycket på nycklarna mer på att katterna satt kvar i bilen!

första tanken var att ringa michael, han kan sånt, och efter många om och men så kom han, blev billigare än att ringa bärgaren 1200 hade det kostat, nu kostade det en kopp kaffe, som han inte drack upp =) lite kakor och mariannkolor, plus att han klippte klon på katterna! =)


Och Michael och Dessie! FÖRLÅT FÖRLÅT att ja förstörde eran mysiga middag på "5år-sen-vi-träffades-dag"
är hemskt ledsen för det!!

Hjälp mig?!

Kategori: Allmänt

vakna halv 5 kunde inte somna om har bara legat oo vritt mig snart dax och åka till jobbet första dagen efter semestern!
blir bilen till jobbet idag ;) massa saker som ska med så det va skönt att vi köpte en bil lagom tills dess! =D

Fick en ny steroe av min storebror igår! blev jätteglad, ville inte ha en gamal kassetspelare i, och hade fått låna en annan ny men vi hade ingen sladd till den, så han åkte och köpte en och överraskade mig med!! Han e bäst han! =D
så fixade han lite småsaker på bilen med, tur ja har han som hjälper mig och som tycker det e skoj!

har funderat min ena katt ska få ett nytt namn, killen ska få heta Zack som han gjort, men hon passar inte som Zick,
NÅN som har ett förslag på kattnamn?

hemma

Kategori:

Nu är bloggen klar!
Min älskade pappa hjälpte mig fixa lite med färger och så, blev kanon ja e nöjd oo glad! =D'

Har hämtat mina katter idag nu ligger båda bustrollen och sover efter mycket bus hela kvällen, men väldigt duktiga inte gjort nåt på golvet än utan gått på lådan, känns som om Malin gjorde ett bra slit med att få dem rumsrena!

     Zick    Zack


Sanningen bakom.

Kategori: Allmänt

Bloggen kommer se lite konstig ut ett par dagar! Håller på och ändras lite smått! Stå ut :)

Lite bilder från falkenberg

Kategori: Allmänt

   Julia, Maria och Sara,    julia råkar spilla grogg i soffan!  Jag  a oo Julia! =)
Julia      Julia, Maria och Sara  Dem 2 Mariorna som hade jätteskoj!
  Maria och Richard, vi trodde han va tandläkare!

Keybar, Falkenberg och Bratt!

Kategori: Allmänt

ojoj!
riktigt rolig utehelg, hade varit och grillat med ann-christine och peo i fredags och dem ville hem ja kände inte för det alls! så ringde philip som inte heller gjorde så mycket åkte hem till honom, vi blandade oss några jordgubbslikör drinkar med mjölk, dem blev så goda! testa det smakar milkshake eller lite som jordgubbglass!
sedan när vi suttit hemma hos han beslutade vi oss för att gå ner och testa ett lokalt ställe hos honom, hette Frankes eller nåt köpte var sin öl och konstaterade rätt snabbt att det va fel ställe för oss, där dem flesta var över 40 hahah
åkte sen in till stan, där vi gjorde ett kollosalt misstag, vi hade bestämt att besöka haha som vi trodde var Palace, gick avenyn upp kom fram till elite palaze hotellet, men hitta inte palace, hahaha det vi sökte hette ju Parklane palace hitta vi senare nere i brunnsparken då båda konstaterade va fel vi haft med namnen, hahah men det blev inte parklane, vi gick in och dansa på Keybar riktigt skojigt för en gång skull! kul helt spontankväll var hemma halv 5 sov till halv 2 riktigt riktigt skönt!

sedan åkte ja ner till falkenberg lite halvsleten för ny fest, med jullebullen, men tyvärr mådde hon inte så bra, och vi fick köra hem henne från krogen redan efter 30min inne på stället,  men hon somnade på väg ner i sängen så varför skulle ja sitta där och hålla koll på henne?  haha ego! men hon sov ju! och ja hade ju  ändå åkt hela vägen till falkenberg för att festa!
så gick tillbaka till Bratt som det hette, hitta nästan hela vägen tillbaka i falkenberg helt själv, var bara en gata helt fel men då var ja nästan framme!
hade jätteskoj sedan inne med Maria det va 2 tjejer till men dem gick hém lite tidigare så festa inte så länge med dem, men ja oo maria hade skoj! vi träffa på ett gäng killar som fråga om vi kunde gissa va ena killen jobba med om han va tandläkare eller bilmekaniker, vi tyckte han va för snygg för att vara bilmekanikera, så vi gick runt hela kvällen och trodde han var tandläkare då det visade sig att han bara var bilmekaniker HAHA det va faktiskt skoj!

vi bjöd hem dem på efterfest till en helt ovetande julia, både ja och maria fick lite ångest när vi kom hem till julia och undrade vad vi hade gjort eftersom ingen av oss bodde där, men som tur var så vakna julia till och var med på efterfesten! somnade väl vid 6 eller någotsådant och vaknade vid 10 så lite småseg var ja allt igår!!
men en helt jätterolig fest helg! ska lägga upp lite bilder men det får bli senare

Trött

Kategori: Allmänt

Jaha då har det gått ett tag varit dålig på att skriva har haft lite semester och har fortfarande en underbar semester vecka kvar! Stora delar av semestern har jag varit på orust men nu i helgen blev det massa fest! Först fredagen helt spontan utekväll riktigt riktigt roligt! :) sedan igår en skoj utekväll i falkenberg! Synd att julia mådde lite dåligt men umgicks med hennes underbara vän Maria! Riktigt kul! Skriver mer imorgon lovar!! Har sovit 3timmar i natt är nu trött!