Maria Bengtsson

mina favoriter just nu =)

Kategori: Allmänt

 





Födelsedagspresent!

Kategori: Allmänt

NU VET JA VAD JA ÖNSKAR MIG I FÖDELSEDAGSPRESENT ALLA SOM FRÅGAR =D

Winnerbäck har gjort en dokumentär ja och Dessi ska se biopremiären på fredag, Och Den kommer på DVD den 10december!
SOLEN I ÖGONEN heter den,

den står på önskelistna ÖVERST!!

världens bästa!

Kategori: Allmänt

Jag har Världens 2 sötaste syskonbarn dem är så söta båda 2!



Lilla Nathalie Och Stora sötnosen Amanda :)

Liseberg eller ...

Kategori: Allmänt

Liseberg eller Neverland?

Liseberg

En pojke ~7 spretar ivrigt med sin hand innanför biljettluckan för att få ett band.
Pappa ~40 (till sonen): Jag kanske ska betala killen innan han sätter på dig.

 

 

Buss 42, Göteborg

Tjej ~25 sitter och pratar i mobiltelefonen.
Tjejen: Alltså det var ändå han som var så jävla på från början. Jag fattar ingenting! Han har ju verkat skitintresserad hela tiden men nu så har han inte ens svarat på två sms! Vad ska man tro??
En man ~40 från sätet bakom sträcker strax därefter fram sin mobiltelefon mellan sätena och visar ett meddelande han skrivit.
Tjejen (fortsätter prata samtidigt som hon läser högt): … "Han är inte intresserad. Skit i han!"
Tjejen vänder sig om och tittar förvånat på den leende och uppenbarligen mycket nöjde mannen.

Kul grej. ...

Kategori: Allmänt

Kul grej. snodde den av terese
Googla och ta första bilden för varje sökord:

1 Namn
2 Efternamn
3 Din gata
4 Namnet på den du gillar
5 Kommunen du bor i
6 Den du pratade med sist
7 Din ålder
8 Vad du åt senast
9 Fägen på din tröja just nu


  1. Maria
  2. Bengtsson
  3. Kallebäcksvägen
  4. Ingen (fin bild va? )
  5. Göteborg
  6. Pappa
  7. 22år
  8. chips
  9. Turkos

inskolande moster

Kategori: Allmänt

oj en del helger är riktigt jobbiga! på både positiva och negativa sätt!
I fredags va ja hemma hos ann-christine och peo och åt mat oo spelade tvspel va roligt  vi börjar bli bra  på det spelet nu! =) Åkte sedan hem till Frida drack 2öl med henne och sen gick vi ut, blev väl inte den roligaste kvällen kanske, fel ställe blir automatiskt dålig musik så vi åkte hem till frida till oo skratta åt nåt på MTV där man kan skriva in och få veta sina procent mot den man är kär i HAHA sen somnade vi med tvn på och alla lampor lysandes!  somna väl runt halv 4 typ

Sen vakande ja av att mobilen vibrerade typ för 7gången men hörde först 7gången då va det dax att vara taxi då skulle syster yster in till sjukhuset vattnet hade gått, så då va klockan 7 så yrvaken ut i kylan kan säga att man vakna till riktigt bra att ge sig ut i kylan så tidigt!!
så mot sjukhuset! då hon blev kvar där stannade ja med dem, till 15 typ då ja ville hem oo byta kläder från dem ja hade på mig på utekvällen till nåt annat för då vart det INSKOLNING för barnvaktsrollen =)

Gick bra, blöjbyte, och läggnig och lite glassätande =) haha hon e så söt =)
va lite nervös för hur hon skulle somna om hon skulle vakna massa gånger så dessi oo michael fick ta över att det inte alls skulle funka men hon somna på en gång! Maria kan det där nu =) HAHA
sov till 8 visst hörde ja, det e nog bra tror ja?

Idag har ja varit på orust och magnus fick städa min bil, det behövdes kan ja säga, skräp överallt i den, men den blev ren och fin han hade nåt insamlingsgrej i skolan så det va ju bra det då slapp ju jag!


LILLA NATHALIE

Moster

Kategori: Allmänt

I Natt kom hon =)
Jag har blivit Moster!
Grattis Till er! =D

Gordon Ramsey

Kategori: Allmänt

ja har inte fått nån träningsvärk i rumpan, (än) men där imot i framsidan låren, det gör nåt så fruktansvärt ont, kan bero på att ja öka typ på dem övningarna igår, och får kanske skylla mig lite själv men hoppas det stannar så här för just nu är det i stadiet att det fortfarande är lite skönt och inte gör allt för ont.

Sitter och myser tända ljus och Hells Kitchen p å tv, va länge sen ja såg det, men  oj vilket bra program, tänkt att man kan
bli så jäkla arg och jäklig som Gordon Ramsey är, haha skulle aldrig klarat av att jobba under en sån arbetsledare,  men det finns kanske bara en som honom oxå kan vi hoppas!



Förut när ja kom hem från Ann-christine så SNÖADE det ute! Ja gillar snön så blev glad då ja såg det, och alla myskänslor och julkänslor kom krypandes =) Tänk att det snart bara är en månad och lite till kvar till jul  Wonderfull!
snart får man börja julpynta med ljusstackarna oo bara mysa till det i hela lägenheten!! =D När är det för tidigt oo sätta upp allt sånt? kan man göra det nu? eller ska man vänta lite till?

Nu är det dags oo sova!

zack och tjejen säger med godnatt!

Kategori: Allmänt

MMS

zack och tjejen säger med godnatt! :) Nu är Maria jättetrött! Godnatt på er alla!

Ont i benen!!

Kategori: Allmänt

Va på gymet imorse, körde Ben rumpa, hitta en ny jobbig övning, kommer garanterat inte kunna gå imorgon då det redan nu har böjart kännas i benen och rumpan trots massa streatching, skönt men hoppas det stannar i denna sköna zoonen, det brukar ha en tendens att halka vidare till delen AJ det gör så ont!!!
 Denna muskeln kommer ja nog ha ont i morgon!!

Snygg bild va ;) HAHA



Sen vart det en utflytk till Orust, trevligt trevligt, Åt Kåldolmar det va så gott!!

Det blev även en sväng till hisingen och länsmansgården för sen turista oss in från Länsmansgården till Nordstan, det gick bra, plus att det gick lika bra och köra samma väg tillbaka heller hur Frida?! :)

Träningsvärken kommer smygandes ja känner det redan!

jag kollade i bilen förut för att

Kategori: Allmänt

MMS

jag kollade i bilen förut för att se vad för skit som ligger där i egentligen, hittade detta, vem kan vara ägaren? :)

photoshop räka

Kategori: Allmänt

Denna bilden är gjord i Photoshop, fattar inte hur men det ser ju rätt coolt ut! =) ja ska med bli så bra på photoshop så ja kan göra räkbilder HAHA undra bara hur dem gjort, måste vara jättejobb
men med lite övning så går det kanske?

Magnus Rosen och Gesällbreven =)

Kategori: Allmänt


Har hämtat mitt gesällbrev nu ikväll Nu är Ja Målare på riktigt =) , va väl kanske inte den roligaste tillställningen blev väldigt trött i rumpan och kissnödig men det kändes jobbigt att tränga sig imellan allt folk eftersom vi satt nästan i mitten ja och målarna som skulle få sina med så ja höllt mig, gissa om ja hade ont i magen nu när ja kom hem eller? plus att ja e vrålhungrig! Brödrosten håller på och rostar lite välförtjanta mackor till mig nu ska bli såååå gott!

Vi va där vid 18 typ då va det insläpp och så, och lite mingel med champange och Snitar tyckte dock inte snitarna såg så goda ut så hoppade faktiskt över dem, tog ett glas champang och såg glad ut! =) Sen vid 18.40 typ va det uppställnign för alla Gesäller, då stod vi i en lång korridor och blev uppropade och fick ställa oss i yrkesvis, träffade faktiskt på en hel del som ja kände och kände igen, vi hade gått en kurs tillsammans förra våren,så det va kul oo se dem igen,  sen va det intåg till "stora salen" haha där fick då sitta i 2 timmar typ innan det var våran tur att entra scenen, som tur va så träffa ja på Christoffer och han börjar ju på B i sitt efternamn med så vi hamnade brevid varandra så hade nån och småsnacka med under den långa väntan!

Magnus Rosen fd basist i Hammerfall var prisutdelare så fick träffa på en kändis faktiskt :)

Nu blir det snart sängen och en välbehövlig sömn!
Tack för trisslotten tyvärr blev ja inte miljonär inte ens 25kr vann ja!

GODNATT

okej kära vänner! Lite fina så här

Kategori: Allmänt

MMS

okej kära vänner! Lite fina så här på måndagen nu åker jag nämligen på Gesällprovsutdelning :)

det blev en mysig sväng till liseb

Kategori: Allmänt

MMS

det blev en mysig sväng till liseberg igår tyvär hade dem bara lite snö på ett par granar men det blev mysigt ändå :) nu är jag hemma hos anders och hälsar på :)

jacob flyger!

Kategori: Allmänt



vi har nu lyckats laga en god Flygande Jacob idag =) tack för hjälpen med uppletning av mammas recept! Det var gott ooch nu är vi mätta som små plättar! haha...

Nu blir det en sväng snart till Liseberg! =) dem öppnade sin jul på liseberg igår, så vi tänkte att vi ska åka dit, nyheten för iår är ju konstsnön! så det blir lite julstämning där trotts allt!

Va ute på en promenad förut ja ann-christine och peo precis när vi skulle gå hem från affären som vi stannat och handlat i så började det ösregna och blåsa en massor!! det är inte skoj så hoppas regnet håller sig borta ikväll men just nu ser det lovande ut! bara väldigt mörkt och klockan är bara 5!!

Mys

Kategori: Allmänt

igår kväll var det myskväll med Ann-christine och Peo,det dracks vin åts pizza och skrattade lite,  kollades på film och digitalsnack

Peo  -Det är r5 bild,
Atti   - Vad är det?
Peo - Det är ett bild format 
Maria-Det är det som kommer mellan R4 och R6


haha det låter kankse inte så roligt men det va riktigt skoj igår kväll!

filmerna som kollades på hette Brun After Reading  Brad Pitt och Georg Clooney den va väl så där, va lite svår handlingen fatta man ju men det va ett dåligt riktigt dåligt slut, Den andra filmen Wanted  valde peo för den ville han se, haha vem somnade va =) 15min typ så va det en av oss som sov som inte riktigt vågade erkänna det heller! HAHA den va väl inte så jätte bra heller då ja inte e något jättefan av sådana filmer! men helt ok!

Idag vet ja inte vad som händer, vad Ska Ni  hitta på? =)

kokosnötter

Kategori: Allmänt


En dansk, en norsk och en svensk blev ifångatagna på en ö. Istället för att bli uppkäkade frågade norsken ifall det var nånting de kunde göra för att bli fria.

Kannibalen säger:
- Gå in i djungeln och hämta hundra frukter av samma sort.

Så de beger sig in i djungeln. Efter en timme kommer svensken tillbaka med hundra vindruvor. Då säger kannibalen:

- Om du undviker att göra ett ljud när jag stoppar in dessa vindruvor i röven på dig så är du en fri man, annars äter vi upp dig!

Så sätter kannibalen igång. 1, 2, 3... 47, 48... 69... 96, 97, 98, 99... Då brister svensken ut i skratt. Kanibalen frågar förvånad:

- Varför skrattar du när du bara har en vindruva kvar?

Då svarar svensken:
-Danskjäveln kommer med kokosnötter!

bättre självförtroende?

Kategori: Allmänt

ja vet inte behöver skriva av mig lite tror ja, har varit hos en psykolog idag, har aldrig i hela mitt  liv behövt gå till en psykolog innan hållt allt inom mig, men ibland har ja kommit på att det e bra och prata med nån man inte känner, har känt mig lite deprimerad och ledsen över små saker ett tag nu,  vet inte varför, har dålig självkänsla..
Har känt mig ensam även om ja varit en HEL del hos Ann.-christine men hon e ju min syster mer ensam på vän sidan, har ju en del kompisar ja umgås med men det känns hela tiden som det saknas något!

Som gamalt "mobbingsoffer" så har inte jag så bra självkänsla eller självförtroende som många andra hade önskat att ja varje dag kunde ställa mig i spegeln och bara " Fan va snygg du är maria när du har den sunkiga tröjan på dig" men ja kan inte säger bara fan va fullt, byter tll något som e snyggt, vågar inte prata när man e flera kanske ett normalt betende men ja kan inte det, tänker bara " tänk om dem skrattar åt mig, eller retas"
Varför ska det vara så svårt att bygga upp ett bra självförtroende? ja kan inte, vet inte hur man gör, vissa dagar absolut kan ja stå framför spegel putta med läpparna och bara känna mig snygg och sexig, men det kanske e 2ggr på en månad högst! eller om ja druckit det e ja inget normalt beteende heller?
Kanske ska ringa Mia Törnblom hon e ju duktig på det med självkänsla och självförtroende, man kanske behöver prata av sig med någon som vet hur man bygger upp ett bra självförtroende?
Fan ...Nu tänker säkert många av er som ja umgås med att det märks ALDRIG på henne, men ja kan säga att ja e rätt så skicklig att inte prata om hur ja mår, vad ja känner och så, det e sånt man får lära sig när man e uppväxt med EN kompis!!

Jobbigt sånt här... men nu vet ni lite hur ja känner i mitt huvud och hjärta...

vill träna med har kännt mig lite småsjuker hela veckan så har inte blivit något med det men nu börjar ja bli bra igen så nu blir det massa träningspass igen ! =) Skönt , tänkte på en grej sist ja började träna med så blev ja sjuk efter ett tag, undra varför? men då kom ja aldrig igång igen, då tyckte ja det va mysigare att vara hemma oo mysa med Daniel men nu har ja ju inte han så nu kanske det blir lättare att komma igång ? dessutom Längtar ja faktiskt att börja gyma igen, saknar mitt benpass, gillar det =)
Får bli så, i helgen e ja frisk och då e vi påt igen!!

Turist på Hisingen!

Kategori: Allmänt

Lagat köttfärsås här idag, mumsigt! plus att ja fick ett städryck och tvättat massor idag, inte kul men det behövdes kan ja ju lungt säga tvättberget var enormt!
som ni redan sett av grytlappen så blev det inte så lyckat till en början då det började brinna! men så kan det gå med gasspis, =/ inte bra inte bra..
Men köttfärsåsen blev god iaf och det e väl ändå huvudsaken antar ja? =)

Passade även på att hämta lite julklappar, bara några kvar nu känns skönt, hade beställt och dem kom igår! gud va smidigt!! ja älskar sånt! Perfekt alltså, och så e det nästan klart allt på en gång! =)

Sen blev det en sväng ut till Hisingen och Länsmansgården dit Frida flyttat, visste inte alls, men studerande av hitta.se´s kartor och hjälp och förklaring av Michael och Frida så hitta ja =) körde inte ens fel lite långt på en parkering men det tycker inte ja räknas =)
Kanske ska önska mig en GPS i julklapp ändå?





så här kan det gå när man lagar ma

Kategori: Allmänt

MMS

så här kan det gå när man lagar mat med gasspis och inte tänker sig för! :) haha! Bränd grytlapp serveras det idag ;)

Hur ska jag sova?

Kategori: Allmänt

Kan inte sova! Omöjlit! Klockan är halv 12snart och jag är trött men kan verkligen inte sova!! Hur ska man lyckas somna? Försöker som Daniel säger ta bara ett djupt andetag blunda slappna av sen är du i drömmarnas värld! Jo Tjenixen lyckas inte han har nog något annat knep den killen! Har 2 busar brevId mig nu med, dem kan verkligen inte ligga stilla dem! Haha! Nej nu ska jag göra ett nytt försök att sova! Godnatt..

vart är citronsodan?

Kategori: Allmänt

Kunde inte somna igår kväll, och när ja låg där och tänkte och funderare så hörde ja plöstligt någonting! har aldrig tänkt eller hört det innan MEN min granne ovanför hade sex (haha inget märkvärdigt kanske) men har aldrig tänkte på att det hörs igenom golvet så, dem stönade högt ; ) haha! då slog det mig undra om det hörs när ja har sex då? Hemska tanke, kan bero på min loftsäng intalade ja mig själv, hade väl aldrig hört det om ja hade en vanlig säng? undra om ja nu då måste ha sex på soffan alltid eller om ja måste fixa en ny säng? HAHA vilket bekymer!

Hur som så när ja va hos ann-christine igår så blev ja sugen på Citronsoda ni vet den gula läsken
har inte sett den någonstans!! Undra om dem har slutat sälja den? HAR NI SETT DEN?

Det har brunnit!

Kategori: Allmänt

Börjar bli sjuk!! vill inte! har ont i halsen lite snuvig och ont i kroppen :( ska det vara nåt specielt? vill inte! speciellt nu när ja börjat träna ordentligt med, hade vart skönt och få komma in i en rutin och inte får det bortstöpt pga någon förkylning!

Har inhandlat ett par nya skor idag  sköna e dem och varma känns dem med som så dem ska nog hålla ett bra tag hoppas ja! :D
 

Har varit hos Ann-chrisitne och ätit chili corn carne o ris, det va super gott =) den hade hon gjort bra ;) haha sen åt vi massa glass och godis oxå onyttig dag men så får det vara ibland!

När ja åkte hem hade parkerat tyckte ja att det luktade bränt och började funderar  på ifall det hade hänt nåt med bilen, men nu har ja fått förklaringen det hade brunnit i en lägenhet lite högra upp i området som tur va inte i min ! men läskigt det hade ju faktiskt kunnat vara min hemskt sånt speciellt i ens eget områd och inte så långt ifrån bara några hus i mellan!
Nu sitter ja här och en katt som gärna vill sitta på tangentborde han e väldigt social lilla Zack

Fars dag

Kategori: Allmänt



VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!! Ja Älskar dig!!


ätar lördag och bio

Kategori: Allmänt

Idag har vart en rolig dag faktiskt, åkte hem till Michael och Dessi och fikade =) god tigerkaka baka ja och Dessi hade bakat sockerkaka så blev en riktigt fika stund =)
och Varsegoda ;)
Sedan köptes det Pizza, åkte hem till Ann-christine och Peo och åt den, inte planerat men så blev det iaf, kul va det iaf =)
sen fick vi skynda oss hem Magnus och jag, skulle på bio, biljetterna skulle hämtas senast 20,35 men det han vi så klart med, sen va det en timme ungefär att slå död på innan filmen började, men det lyckades med det oxå, vi virra runt runt Ullevi för att hitta en bankomat som ja va säker som fanns där, och som ja hade rätt där fanns ju en oxå! =D

det va en rolig film faktiskt när den börja så tänkte ja att det säkert inte va en film för magnus men han sa att han tyckte den va jätterolig och bra så det va ju skönt! =D
Se den, fast alla har ju kanske inte samma filmsmak som jag, men va fan,  Eva Röse är ju en skojig och bra skådis så =)

NU är det snart sängen och imorgon ska vi hämta ann-christine vid 12, så får inte sova för länge, men det är väl kanske itne så svårt med Magnus som vaknar vid 8 HAHA!
men längre än 12 ska vi nog inte sova iaf! =D

HÖRS IMORGON ALLA SÖTNOSAR!!
























Willy Wonka

Kategori: Allmänt

har precis sett Kalle Och Chokladfabriken med Anders och Magnus, den va riktigt rolig,
Ompilomper och massa Choklad! ett och annat blåbär!
Bästa filmen ja faktiskt sett på länge undra varför ja inte sett den tidigare för men som sagt har ni inte sett den så se den  =D



Fick blommor idag med =) jättefina!


Turn On the Music ! ;)

Kategori: Allmänt


1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN. FUSKA INTE

1. Hur mår du idag? - Hot N cold
2. Kommer du långt i livet? - 12 the chase
 3. Hur är skolan för dig? - Tiden läker alla sår ;)
4. Vilket är ditt livs themesong? - Kent- pärlor
5. Vilken är din livshistoria? - Flickorn på tv2
6. Hur ser din framtid ut? - Catch the moon

7. Hur blir din morgondag? - I can do Better
 8. Vad är det bästa med dina vänner? - Småstad
9. Vilken sång beskriver dig bäst? - Secret
10. Hur ser ditt liv ut just nu? - Fråga jens
11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning? Varit kär - Magnus uggla

12. Hur var du som barn? - i dont wanna loose you
13. Vem kommer du gifta dig med? - Rock N roll Revolution
14. Hur ser världen på dig? - You think

15. Vad tycker dina vänner om dig? - Homecoming
16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? - Love no limit
17. Kommer du någonsin få barn? - Lova att vara snäll mot Ann-christine HAHA

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? - All i have to give
 19. Hur blir du igenkänd av folk? - Sommaren i city
20. Vilken är din livsfilosofi? - om du var min
 21. Vad tycker dina föräldrar om dig? - Ingen Soldat
22. Tycker andra att du är attraktiv? - Happines For Dogs
23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon? - Who wrote Holden Caulfield
24. Gillar någon dig? - För mcket är aldrig nog
25. Vad är din mörkaste hemlighet? - Relax take it easy

en liten blondin historia =)

Kategori: Allmänt

En lastbil har stannat för rött ljus när en liten Renault Clio glider upp och stannar jämsides.
 
Ur Clion hoppar en långbent blondin och hon springer runt till lastbilens förardörr och knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och blondinen säger:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
Lastbilschaffisen skakar lätt på huvudet och ignorerar blondinen fullständigt och fortsätter färden när det slår om till grönt. Men när han stannar vid nästa rödljus glider Clion upp jämsides igen.
 
Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen utbrister igen:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
Lastbilschaffisen skakar på huvudet och fortsätter nedför gatan.
 
Vid det tredje rödljuset upprepas samma sak igen. Andfådd hoppar blondinen ur Clion, springer på sina långa ben runt och knackar på fönstret på förardörren. Lastbilschaffisen vevar igen ned fönstret och blondinen säger på nytt:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
 
När det blir grönt drar lastbilschaffisen på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan blondinen med de långa benen hunnit fram med Clion. Den här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar runt bilen för att möta Clion. Han knackar på fönstret till förardörren och när blondinen vevar ned rutan säger han:
- Hej, jag heter Bosse, det är mitten av februari och jag kör saltbilen!

däckbytardag

Kategori: Allmänt

IDag fyller världens bästa kerstin 20!!! Stort Grattis till henne!!


Shit vilken kväll det blev igår, mådde så där lagom bra i morse kan ja säga, det va grymt kul, mysig kille e han =) och vi hade så roligt och sen kom julia och Niklas, kul kul :D
på vägen hem så glömde ja gå av spårvagnen vi satt oo prata och sen helt plötsligt va vi i mölndal, fick sova hos alex då spårvagen nästa språvagn tydligen gick efter 40 min och klockan va då 05,19

när ja kände mig lite bättre i morse(14 typ) så åkte ja till orust byte däck på bilen magnus hjälpte mig, tur det, är inte så bra på det där med bilar och sånt!