Maria Bengtsson

Födelsedag

Kategori: Allmänt


Idag fyller mina storasyskon 26år! grattis till dem! =)




Mobilreperation x3

Kategori: Allmänt

vet ni vems mobil som är på lagning IGEN?  ingen mindre än min! det är fasiken inte klockt, fick en utbytesmobil hämtade den igår,kommer hem och leker med den märker att ljudet är kasst, man hör folket man pratar med men inte ringsignaler och sånt, trotts att den stod på max tänkte att det e inte klockt, prövade den på jobbet idag hörde inte alls när det ringde så blev till att åka tillbaka till 3 butiken och gnälla och killen ja fick prata med var riktigt trevlig och väldigt väldigt hjälpsam, dem hjälper iaf till bra på butiken och det är bra, trotts allt är det inte där man vill hänga och vill inte ha lånemobiler har haft det i en månad plus lite till tror ja, 5 veckor har ja haft lånemobil killen i 3butiken sa att ja ska ringa kundtjänst och snacka med dem, om ekonomisk ersättning eller en ny mobil får ringa imorgon!

På lördag är det dop för nathalie har ingen aning vad ja ska köpa i doppresent! måste fixa det imorgon, får kolla i nån butik i kungsbacka, eller ta en sväng förbi nåt köpställe på vägen hem

Är så sjukt trött med, fattar inte sover bra på nätterna och nu känner ja att ja skulle kunna somna! men får väl vara vaken en liten stund till vaknar väl klockan 4 annars !
Haha

Demonstrationer och film

Kategori: Allmänt

fan hatar när det brinner och demonstrationer förstår inte hur ja ska få demonstrationen och sluta mina poliser blir ju nedslagna!!

Haha ja det va ett roligt spel, man lever sig in i det och blir frustrerard när det inte funkar som man vill :)

men nu ska ja inte spela mer idag, ska kolla film istället tänkte ja! blir patrik 1,5 nån som sett den?

har gjort en bloggdesign till Anders med, han ska bara godkänna och se om han vill ha den, hoppas han gillar den! =)

Låt mig presentera!

Kategori: Allmänt



Hahah leta efter ett kort i datorn,
 och hitta detta! måste visa! ;)

 KÄRA BLOGGLÄSARE! Detta är min syster och tvillingbror ;)



vet en som inte blir så glad, så får visa ett normalt fint kort med =)



OJ!

Kategori: Allmänt

fasiken, fick ett spel av michael och har spelat det nu, man fastna i det! började spelade vid halv 7 och såg nu att klockan va 20 i tio! det är dags oo sova snart ju! och mat lådan ska fixas innan med! ojoj! inte bra!
Michael det är ditt fel ;)
men det var roligt svårt ibörjan va när att ge upp men sen kom ja på hur det funka så det gick bättre =)

Helgen har jag fixat Jimmys blogg, varit på orust igår, och idag va ja oo lekte med amanda!

Och nu är det som sagt matlådefixardax och sen kudden!

Har ni haft en bra helg?!

Puss

Lite uppdate

Kategori: Allmänt

Fasiken va ja blir trött på allt med teknik, har lämnat in min mobil nu för andra gången på 4 veckor hade den hemma knappt en vecka innan den började krångla igen! då hade dem bara uppdaterat mjukvaran men med nyare mobile så kan man ju göra det själv! Hade ja vetat att det va så "enkelt" då hade jag ju givetvis lagat den själv! men  den stänger fortfarande av sig, och häromdagen kunde ja inte skicka sms, dem kom iväg en liten stund innan ja skulle lämna in den, mycket märkligt!

Då mina katter äter på precis ALLT så trodde ja inte det fanna några blommor ja kunde ha utan att dem åt upp dem, men mamma hade en och *peppar peppar* än så har dem inte ätit på den! bara provtuggat men ja gissar på att den inte var så god! så nu har ja iaf en blomma och hoppas på att ja kan utöka lite vill ju gäran ha blommor, men inte så lätt när nån äter upp dem, (annars dör dem med, klassiska fenomen) haha! men vill sköta om några blommor nu känner ja lite grönt oo fint! =)

idag storstädade ja hela lägenheten, det är dock som vanligt ett litet diskberg, men det får vara kvar, dem kommer och ska mäta och greja med ventilationen imorgon, tänkte att det va bäst att det inte såg ut som grisen då! men nu är det rent och fint! =)

Katterna fick en kartong och leka i,  den låg under soffan så tänkte att dem kunde få leka med den i stället dem gillade nog det! =)

Blev ett väldigt happigt inlägg om lite allt möjligt nu känner ja! Nu är det tvn! Och Arga Snickaren!

SM och Schlager!

Kategori: Allmänt

Idag var det inomhusSM hade lovat och hjälpa till och så fick det bli =) va hemma hos michael igår och spelade monopol (Michael förlorade) haha.. och drack baileys med dessi =) det va riktigt kul faktiskt!
somna inte förrän halv 3 typ!

InomhusSM gick väl inte smärtfritt kan man ju säga, teknikstrul och ännu mer teknikstrul! ojoj men tillslut funkade det en stund! och allt gick och fixa! jag hade fått ta hand om tidtagningen, aldrig gjort det innan och när då alla 4 klockorna helt plötsligt strulade så kände man sig ganska underläggsen, men allt löste sig så det va 1, 2 klockor som funka resten av tiden och det va ju tur det =)
Trevlig dag tycker ja allt att det blev ändå! nu är ja helt slut i huvudet och längtar faktiskt lite efter kudden!

Melodifestivalen såg ja med Ann-christine och Peo,  tycker faktiskt inte det finns en fel låt just nu, gillade alla utom Caroline af Ugglas, och hon sofia som sjöng på grekiska. så för mig hade inte spelat så stor roll men den låten som vann, gillade ja faktiskt med! =)

Nej nu blir det kudden!
godnatt

fredag den 13de

Kategori: Allmänt

jotack! det kan man allt kalla det, har verkligen inte varit min dag! började med att ja bråkade med ett krångligt tapetbord gick inte in i bilen så fick tråckla och ha mig men sen fick det plats!
Skulle åka upp och fika i fikarummet med Hasse, då va gatan utanför avstängd eller det var iaf parkeringsförbud mellan 9-12 fick åka runt och leta parkeringar hitta en som ja tyckte var bra, ändå ja inte tänkte på var korsningen som låg i närheten, stod 1m för långt in i korsningen vill säga förbjudet! Parkeringsböter 800kr!! Mindre kul just nu kände ja men men får la skylla mig själv lite då ja inte tänkte på det!
Sedan fikat ner igen till lägenheten för att fortsätta tapetsera då skär ja mig i fingret gör ont och börjar blöda en del, inga plåster heller =( suck.. efter en stund med en hel del lyckad tapetsering tänker ja mig inte för, och plums rakt ner i vattenhinken!
verkligen inte min dag!

Nu är jag hemma hos Ann-christine vi har varit på frölunda torg en sväng, och nu ätit massa mat! =)

Ska hem till Michael och Dessi sedan och dricka baileys och spela monopol! =)

Hoppas att denna fredag den 13 slutar bättre än den börjat!


Puss oo smek!

Mobila problem

Kategori: Allmänt

Blir så trött, har haft mobilen på lagning nu i 2veckor drygt för den stänger av sig hip som hap, hämtade den i tisdags hos 3 och nu 2dagar senare, tror ni inte problemet är kvar? Jo! Jag blir så fruktansvärt trött, det är ju dock inte 3s fel dem skickar ju ändå snällt iväg utan gnäll som många andra. Men det kanske är dags att över ge sony ericsson för min del då jag bara haft problem med dem. Funderar faktiskt starkt på det. Känns som dem bara blir sämre ericsson telefonerna. Är 4månader kvar på garantin så får väl gå och snacka med dem igen. Kanske ska vänta nån dag till och se om problemet kvarstår. Tror ju dock det. Hatar när det strular!!

lite mer

Kategori: Allmänt

det har kommit en ny ändrign i designen, ni ser kanske redan nu dem 3 korten på mina 3 Underbara syskonbarn!
blir lite små pyssel.

nu står maten och puttrar, varit dålig på att laga mat själv, är ju så tråkigt, förut funderade ja på ifall ja skulle ta en skål flingor bara men nej det blir soppa idag! kanske lindrar min nysa oc snuva lite med vatm soppa? =)

lite ny design

Kategori: Allmänt

det blev en ny Header iaf, lite pysslande men är nog rätt nöjd har lärt mig lite nya funktioner nu i photoshop så det är lite roligare och greja i det nu! =)

 Jag är Riktigt nöjd faktiskt!

först ville ja ändrat färgerna med, men kände att det var min färg och den ska ja har kvar, gillar den! nu är ja nöjd igen! va lite tveksam till ifall ja skulle ändra den, men det fick bli en liten ändring faktiskt,

Va tycker ni?

extremtjock = p-vakt?

Kategori: Allmänt

Jag har funderat på en grej!
Om man råkar vara jättetjock typ väga 150kg eller mer borde man inte bli parkeringsvakt då? ja menar dem är ju ute och går hela tiden och folk säger ju att man ska gå mycket för att förbränna mer! borde då inte parkeringsvakt i centrum vara perfekt jobb för en extremtjock?
fast jag kanske är elak när ja tänker så?

design

Kategori: Allmänt

ja vill med ha en ny design! ska kanske pila med en hmm !
Har ju fixat både Dessi och Therese =) dem är nöjda och då är maria glad!

Fin fin =)

Kategori: Allmänt

Sitter och grejar med Therese blogg, den kommer bli så fin! jag är faktiskt lite själv avis, måste nog börja knepa lite med min egna design!
Håll ut så ska ni snart få se,  den blir läcker! =)

(tycker ja då iaf så hoppas Theres tycker samma!)

Fast nu ska ja knäcka magnus i worms!

Puss

Bajsblöjor och lek

Kategori: Allmänt

har haft ont i huvudet hela dagen och varit sjukt trött, fattar inte! varför är ja så trött hela tiden? sover ju bra om nätterna.  Hade tänkt och lägga mig tidigt ikväll blev inte riktigt så men det  är ok det är bara en arbetsdag kvar innan helgen.
Har passat Busfröt Amanda nu ikväll Mampa ;)  va iväg på en träff. När dem gick trodde ja hon skulle bli lite ledsen och protestera lite som hon har gjort tidigare, men itne idag! hon va glad som det lilla Charmtrollet hon är. och sån va hon hela kvällen inte ett ledset öga någon gång!
Så nu har det busats må ni tro! oj va vi busat och ätit Choklad!
Hon satt och sjöng väldigt mycket idag, inte för man riktigt förtstod texten så hörde man att det var en sång =)
och så har (ingen bedrift kanske) men bytt min först bajsblöja! haha jaja



Nu blir det sova och kudden!

--Amanda!!

Kategori: Allmänt

Hemma en snabbis, har gjort en snabbdusch!
ska iväg igen  ska till Michael och passa denna lilla busfröken!



just så..

Kategori: Allmänt

sluta??

Kategori: Allmänt

ska jag sluta skriva? vet inte...



har iaf hittat mitt minneskort till mobilen som ja tappat för en dryg vecka sen, hade lagt det i myntfacket i plånboken men trillat ut, det låg vid parkeringsautomaten  hos ann-christine och det funkade fortfarande!

hemma

Kategori: Allmänt

Vi skulle inte till sjukhuset, vi skulle hämta magnus som skulle få vara hos Michael inatt man kan aldrig veta när man får komma hem från sjukhuset, men mamma kom hem vid 8 ca så hon slapp sitta på sjukhuset hela natten!
otäckt men tur det gick bra!

Nu är det dags och sova är riktigt trött!!

Barnvakt och sjukhuset!

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Michael och Dessi passar Amanda så att dem kan vara på sjukhuset och prata med deras jutta! så slipper dem ha med amanda som ska ha uppmärksamhet så kan dem prata i lugn och ro istället!
Amanda är lite förkyld varit lite grinig men för en liten stund sedan slockna hon på soffan så nu sover hon i sin säng istället är nog skönare för den ställningen hon somna i såg inte så jätteskön ut =)
Får se hur länge hon sover och när Michael och Dessi kommer hem.

Fick reda på för en stund sedan att mamma hade krockat med bilen =S inte så roligt! hon hade som tur va klarat sig men fick åka ambulans till sjukhus hon sa att hon mådde bra iaf, så hoppas på det!
hörde dock att bilen inte va mycket kvar av, men det är ju mindre viktigt bara mamma klarade sig så!

I helgen har ja inte gjort så mycket, i fredags va ja hos Ann-christine spelade lite tvspel, sen åkte ja förbi här och skulle busa med amanda som hade ropat på mig hela dagen, men då hade hon bestämt sig för att sova, haha så det blev inget bus, inte med henne iaf men med Michael och Dessi och Anders som kom med, spelade uno och åt lite smörgåstårta va dock proppmätt efter ja ätit pizza hos Ann-christine men en liten bit åt jag allt, den va ju så god =)

Sen lördag åkte ja ut till Orust med Ann-christine hon skulle plocka hem lite saker därifrån till Nathalie, dockvagnar och gunghästar och allt va det nu va, det blev en hel del kan man säga och bilen va Full!
Magnus åkte med mig hem vi kollade Melodifestivalne, och strax innan så hade ja tvingat hjälpa han med mitt diskberg, kan ju bara säga att ja inte är den människa på detta jordklot som ÄLSKAR och diska, oo gud vad det är tråkigt, tyvärr är det ett nödvändigt call här i vardagen men man kan göra som ja (dock inte bra) och diska var annan vecka och så går man en vecka minst och tänker "OO nej ja måste diska"  haha fasiken ja måste bli bättre på det, men med magnus hjälp som sagt så gick det jättebra och all disken kom in i skåpen sen va det Melodifestivalen och sen efter det vart det mosning i Worms på Xboxet ja lånat av Michael.

Igår så bakade ja en tigerkaka va sugen på det, och ja vet att Michael och Dessi gillar den ;) så ringde och fråga om dem va hemma så ja kunde bjuda på den! =) och sen så skjutsade jag ner magnus till tåget han skulle åka hem! och åkte tillbaka hit för michael bjöd in mig på middag! Vi åkte och Köpte ett Xbox 360 med massa tillbehör till och flera spel så nu har han en ny leksak det kan dem behöva!!

Så vi ska åka ut till Orust sen lät det som det planerades eller Michael skulle, nån måste ju plocka hem Mamma från sjukhuset och Magnus som är hos nån kompis, så ja åker med dem ut!

Nej nu orkar ja inte skriva mer, ska kolla i deras skåp och se om det finns nåt ja kan äta på ! haha!