Maria Bengtsson

Punkt!

Kategori: Allmänt

det stormar rätt rejält va? julhelgen närmar sig..

en Skillsmässa splittrar en hel familj? ska det vara så? ska man som barn/syskon ändå inte kunna få yttra sin åsikter, få diskutera utan att nån tar åt sig? 

jag är inte den som gärna lägger mig i, men tycker att när ett gäng människor från 28-53 beter sig som dem vore 4 ..
det gör att man börjar funderar ju lite!

Mina föräldrar lärde mig och säkert resten av mina syskon att Respektera varandra att Inte tå åt sig och att säga ifrån och att säga sin åsikt! men när man blir äldre kanske man inte ska följa det längre? eller gällde det bara när man var barn?

mycket funderingar i mitt huvud.. men sitter man i mitten av hela familjen för man umgås med alla så funderar man och blir grinig och irreterad och tycker att patetiska bråk för man inte kan respekterar varandra är rätt så lågt.. men det är väl kanske så? man kanske inte ska ta allt för givet hela tiden men att respektera varandra tycker ja åtminstonde är det minsta man kan göra! nån gång kan man tänka ett steg längre för det är mer folk än sig själva som blir sårade! men är väl så, vi kanske är för ego-kära.

tycker det är kind a boooring att folk inte kan göra detta!
Men det är min åsikt och jag hoppas Att denna Respekteras!
Kommentarer

 • MiB säger:

  Klart den respekteras. Bra skrivit.

  2011-12-21 | 18:41:20
 • DeA säger:

  Jag tycker det är tragiskt. Särkilt för Amanda som sett fram i mot att åka till farmor och ge henne julklappar men de går inte nu för farmodern vill inte veta av familjen. Tragiskt så in i helvete. Men vill man inte vara en del i hennes liv så kan jag inget göra åt det, de är hennes val. Men de är vi som får se en ledsen tjej på snart 5 år och förklara varför hennes farmor helt plötsligt inte vill veta av henne.

  2011-12-21 | 18:53:00
  Bloggadress: http://familjenab.blogg.se/
 • Anonym säger:

  Respekt är rätta ordet och då skall man också respektera andra människors rädsla, Empati är det andra ordet!!! Tack för mig!

  2011-12-23 | 16:52:59

Kommentera inlägget här: