Maria Bengtsson

Skövde osäkert!

Kategori: Allmänt

jag har varit i skövde i helgen mysigt va det!
började första timmen gick bra, fram till vara där var vägen avstängd och trafiken leddes om till små vägar, var en lastbil som hade vält tråkigt sånt och ja blev lite orolig hur ja nu skull hitta men med både gps och poliser som sa hur man skulle köra så var det lugnt ju. och kom fram till skövde!


lite skitsnack och sen bar det av till stadens gator för shopping! hitta en jättefin klänning =) tyvärr gick axelbandet sönder senare på kvällen när vi skulle hem från krogen men det går lätt oo sy fast!
fikade gjorde vi med det är faktiskt inte varje dag ja och kerstin shoppar oo fikar tillsammans! mycket mysigt faktsikt!!


sen hemma hos kerstin så slappa vi en stund snackade ännu mera skit och sen vbörjade kila lite i fingrarna att fixa iordning oss så det fick det bli dusch oo i ordning görande och matlagning! hemalagad het thaigryta så mumsig den va oo ja lyckades äta med pinnar för fick inte äta med gaffel även om ja gjorde det tillslut =)

Sen blev det en utgång men då vi inte tyckte det var så roligt ute, så gick vi hem igen, vi hade ju trotts allt haft en jätterolig dag tillsammans! =)

Dagen idag blev en riktig slappisdag en promenad med alfons och richard och sen hem oo slappa igen och sedan avslutades Helgen på MAX då ja aldrig ätit där goda hamburgare!
sen blev det en 2timmars bilfärd hemåt som gick som en dans! =) haha blev lite trött bara men ett stopp på världens minsta statoil i alingsås så gick det!


Tack för en trevlig helg gumman!! =)

Kommentarer

  • Kerstin säger:

    Och ntack för att du kom!! Det var ju supermysigt!! Tänk om det kunde vara så varje helg,..bortsett frånsöndagen då försåss, fast maxis är ju aldrig fel!



    Puss pussss



    2009-01-27 | 18:30:23
  • Anonym säger:

    Sv: Tack ska du ha! Och du, den där maten såg riktigt mumsig ut! :)

    2009-01-27 | 22:42:19
    Bloggadress: http://bellaeklund.blogg.se/
  • cammie säger:

    ja eller hur? trivs super i mörkt =)

    2009-01-29 | 10:25:03
    Bloggadress: http://tuscha.blogg.se/

Kommentera inlägget här: