Maria Bengtsson

solen

Kategori: Allmänt



Söta! snodde bilden av ann-christine då inte hon är online på msn ;)

Solen sken igår och det blev en tur i slottskogen, vi var inte ensamna där kan man säga det va underbart väder så halva göteborg var nog i slottskogen =)
kollade på alla djuren Hästen var nog amandas favorit för den prata hon om mycket, sen efter gått runt alla djuren och tagit en paus köpte vi glass!
och tänkte lekt på plikta men det kändes inte aktuellt när vi gick förbi där och skulle fått kriga för att få en gunga så vi åkte hem istället,
stanna till på frölunda torg och köpte godis som amanda ville ha innan vi ens betalat =)
Sen gick vi hem från frölunda torg, och laga mat
lekte med dockor och så där kollade på teletubies så klart med ;)

Sen va det sovdags, funkade jättebra och lägga henne hon somna efter 20min ungefär och så sov hon en timme typ då va nappen borta så fick hon den och somna om till kvart över 11 oj då blev hon ledsen! funka inte och trösta henne hon bara grät och ropa på mamma så när hon varit ledsen i en stund ringde ja hem michael och dessi haha dem hade fått stannat längre om dem velat men ja visste inte hur ja skulle få henne oo sluta vara ledsen så tyckte det va bäst så!
jag tog upp henne från sängen tänkte att det kanske funka, satt i soffan en stund tills ja tänkte att Lala oo PO kanske kan funka oo det gjorde hon oo då blev hon glad igen! och fick vara vaken till dem kom hem! bättre så än att vara ledsen ! men det var jättemysigt oo få passa henne så länge, hon va glad hela tiden brydde sig inte om att mamma oo pappa var borta! =)

Idag skiner inte solen så mycket så funderar på att åka till orust och byta till Sommardäcken, det finns ju vinterdäck på firmanbilen jag har just nu så det funkar oo köra om det skulle komma lite snö till! =)

Har ni gjort nåt roligt i helgen?

Kommentarer

  • Kärt barn har många namn, dock inte jag... säger:

    "snodde bilden" Det är sånt de kallar fildelning =)

    2009-04-06 | 17:27:35
    Bloggadress: http://fildelning.istheshit.net/
  • mamma säger:

    vad jag förstår så är du en duktig skapare av dessa sidor, blir lite avis ;) kan du inte skapa något till mig med ? skulle vara kul med något nytt, jag älskar ju att skriva "dagbok" så varför inte. // Kram mamma <3

    2009-04-08 | 16:25:44
  • Anonym säger:

    Hej, det var snällt, du gör så himla coola sidor =) kram <3

    2009-04-08 | 17:36:53
    Bloggadress: http://christinabengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här: