Maria Bengtsson

listor för fjantar?

Kategori: Allmänt

såg att ja hade haft massa läsare igår det är ju alltid skoj med många som läser :)

Har funderat lite på det där med listor, är inte det rätt löjligt egentligen? eller? ska ja ha en lista som ja har med varje dag ska ja komma på en egen rolig liten lista, kom med förslag vetja =)

Pappa löste det med bilen nu lysser bromslamporna plus nya bromsrampen så nu kan ingen missa att jag bromsar =)

På vägen hem passade ja på att tvätta av bilen lite den va riktigt riktit smutsig men sen när ja kört en stund och skulle spola framrutan såg tog torkarbladen inget :( mörkt oo jobbigt oo se då när hela rutan va full av spolarvätska fick stannat på en mack oo löst det själv! lite stolt ;)

halsen känns inte så bra längre imorse va det helt ok kändes inget men sen senare på dagen så kom det tillbaka oo lite värre gör ont ordentligt nu när ja sväljer och ut mot ena örat, hoppas ja inte blir sjuk vill inte det ju! kul oo börja nya året med att vara förkyld, men förhoppningsvis går det över av sig själv!

Nu är det snart sov dags ny arbetsdag imorgon är ju inte alla som är lediga oo hemma oo slappar! =) tur det bara e 2 arbetsdagar och sen ledig 2 och sen 1 arbetsdag ledig helgen sen bara 1 arbetsdag och ledig tisdagen och 3 dagar och sen HELG =) haha!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    USCH !! Det lät jobbigt med alla de där arbetsdagarna =) Dagens lista kan du väl byta till, dagens fräckis eller något annat skojsigt. =) PS: Det är väldigt svårt att läsa den gröna texten mot denna bakgrunden.

    2008-12-28 | 22:12:21
  • DeA säger:

    Det är den blå stapeln man ska gå efter säger Michael, den andra är bara sidträffar om någon sökt efter något.. Den blå stapeln visar hur många som besökt din blogg.. Ifall du inte visste, jag visste inte de innan ;)

    2008-12-29 | 10:36:28
    Bloggadress: http://familjenab.blogg.se/

Kommentera inlägget här: