Maria Bengtsson

Keybar, Falkenberg och Bratt!

Kategori: Allmänt

ojoj!
riktigt rolig utehelg, hade varit och grillat med ann-christine och peo i fredags och dem ville hem ja kände inte för det alls! så ringde philip som inte heller gjorde så mycket åkte hem till honom, vi blandade oss några jordgubbslikör drinkar med mjölk, dem blev så goda! testa det smakar milkshake eller lite som jordgubbglass!
sedan när vi suttit hemma hos han beslutade vi oss för att gå ner och testa ett lokalt ställe hos honom, hette Frankes eller nåt köpte var sin öl och konstaterade rätt snabbt att det va fel ställe för oss, där dem flesta var över 40 hahah
åkte sen in till stan, där vi gjorde ett kollosalt misstag, vi hade bestämt att besöka haha som vi trodde var Palace, gick avenyn upp kom fram till elite palaze hotellet, men hitta inte palace, hahaha det vi sökte hette ju Parklane palace hitta vi senare nere i brunnsparken då båda konstaterade va fel vi haft med namnen, hahah men det blev inte parklane, vi gick in och dansa på Keybar riktigt skojigt för en gång skull! kul helt spontankväll var hemma halv 5 sov till halv 2 riktigt riktigt skönt!

sedan åkte ja ner till falkenberg lite halvsleten för ny fest, med jullebullen, men tyvärr mådde hon inte så bra, och vi fick köra hem henne från krogen redan efter 30min inne på stället,  men hon somnade på väg ner i sängen så varför skulle ja sitta där och hålla koll på henne?  haha ego! men hon sov ju! och ja hade ju  ändå åkt hela vägen till falkenberg för att festa!
så gick tillbaka till Bratt som det hette, hitta nästan hela vägen tillbaka i falkenberg helt själv, var bara en gata helt fel men då var ja nästan framme!
hade jätteskoj sedan inne med Maria det va 2 tjejer till men dem gick hém lite tidigare så festa inte så länge med dem, men ja oo maria hade skoj! vi träffa på ett gäng killar som fråga om vi kunde gissa va ena killen jobba med om han va tandläkare eller bilmekaniker, vi tyckte han va för snygg för att vara bilmekanikera, så vi gick runt hela kvällen och trodde han var tandläkare då det visade sig att han bara var bilmekaniker HAHA det va faktiskt skoj!

vi bjöd hem dem på efterfest till en helt ovetande julia, både ja och maria fick lite ångest när vi kom hem till julia och undrade vad vi hade gjort eftersom ingen av oss bodde där, men som tur var så vakna julia till och var med på efterfesten! somnade väl vid 6 eller någotsådant och vaknade vid 10 så lite småseg var ja allt igår!!
men en helt jätterolig fest helg! ska lägga upp lite bilder men det får bli senare

Kommentarer


Kommentera inlägget här: