Maria Bengtsson

SM och Schlager!

Kategori: Allmänt

Idag var det inomhusSM hade lovat och hjälpa till och så fick det bli =) va hemma hos michael igår och spelade monopol (Michael förlorade) haha.. och drack baileys med dessi =) det va riktigt kul faktiskt!
somna inte förrän halv 3 typ!

InomhusSM gick väl inte smärtfritt kan man ju säga, teknikstrul och ännu mer teknikstrul! ojoj men tillslut funkade det en stund! och allt gick och fixa! jag hade fått ta hand om tidtagningen, aldrig gjort det innan och när då alla 4 klockorna helt plötsligt strulade så kände man sig ganska underläggsen, men allt löste sig så det va 1, 2 klockor som funka resten av tiden och det va ju tur det =)
Trevlig dag tycker ja allt att det blev ändå! nu är ja helt slut i huvudet och längtar faktiskt lite efter kudden!

Melodifestivalen såg ja med Ann-christine och Peo,  tycker faktiskt inte det finns en fel låt just nu, gillade alla utom Caroline af Ugglas, och hon sofia som sjöng på grekiska. så för mig hade inte spelat så stor roll men den låten som vann, gillade ja faktiskt med! =)

Nej nu blir det kudden!
godnatt

Kommentarer

  • Falcon på Export säger:

    Jag tycker ju att det hade varit bättre o skicka en krockskadad Uggla till Moskva.... Så kunde hon spridit lite fågelinfluensa där borta... Då hade hela ryssland legat o skrikit,,,, snälla,snälla,snälla du får 12 poäng om du åker hem igen.. =)

    2009-03-15 | 19:54:53
    Bloggadress: http://www.falcon.se
  • Terese säger:

    Hej Maria! Vilken fin blogg du har. Hoppas att allt är bra med dig hu förtiden! kram

    Terese

    2009-03-18 | 14:47:31
    Bloggadress: http://hellotess.blogg.se/

Kommentera inlägget här: