Maria Bengtsson

Mobilreperation x3

Kategori: Allmänt

vet ni vems mobil som är på lagning IGEN?  ingen mindre än min! det är fasiken inte klockt, fick en utbytesmobil hämtade den igår,kommer hem och leker med den märker att ljudet är kasst, man hör folket man pratar med men inte ringsignaler och sånt, trotts att den stod på max tänkte att det e inte klockt, prövade den på jobbet idag hörde inte alls när det ringde så blev till att åka tillbaka till 3 butiken och gnälla och killen ja fick prata med var riktigt trevlig och väldigt väldigt hjälpsam, dem hjälper iaf till bra på butiken och det är bra, trotts allt är det inte där man vill hänga och vill inte ha lånemobiler har haft det i en månad plus lite till tror ja, 5 veckor har ja haft lånemobil killen i 3butiken sa att ja ska ringa kundtjänst och snacka med dem, om ekonomisk ersättning eller en ny mobil får ringa imorgon!

På lördag är det dop för nathalie har ingen aning vad ja ska köpa i doppresent! måste fixa det imorgon, får kolla i nån butik i kungsbacka, eller ta en sväng förbi nåt köpställe på vägen hem

Är så sjukt trött med, fattar inte sover bra på nätterna och nu känner ja att ja skulle kunna somna! men får väl vara vaken en liten stund till vaknar väl klockan 4 annars !
Haha

Kommentarer


Kommentera inlägget här: