Maria Bengtsson

=)

Kategori: Allmänt

varit lång härlig ledighet! synd att det går så fort bara!
onsdags festa vi! skulle grillat hos mig, men blev inte så då solen lös av sin frånvaro, och ersattes av gråa fula regnmoln!
typiskt! men maten blev god iaf! och sen skulle vi på hardrock fast trotts biljetter så fick vi stå i den LÅNGA kön och det va ingen som orkade det hoppade det och gick till gotebar istället :P blev väl lyckat!

Torsdags va det födelsedags kalas för Amanda som fyllde 1 =) mysigt kalas!  sen åkte vi till orust ja anders och magnus, va därute på torsdag kvällen och fredagen!

Anders åkte med mig hem på torsdagen, eller ja åkte med Anders, haha fick för oss att åka och titta på jättebåten som hade legat nere i hamnen vi såg inte så mycket mer än stora oljetankar så den låg kanske inte kvar, men vi fick se den delen av hamnen på nära håll iaf!
 Det blev film och förmycket chips på kvällen sen! mys!

igår blev det åter fest, men dock utan min jullebulle fast lite flumsnack i telefonen ett par gånger under natten, ingen av oss väl nyktra direkt!
 

vi var på Bolevard det va roligt för en gång skull, sist ja va där va det inte så jätteskoj!
men men
åter ny arbetsvecka och mitt nya liv ja tänkte ta tag i, promenader ska det bli har köpt en ny stegräknar och hoppas få full användning av den!

=)

Tjipp tjopp!
puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: