Maria Bengtsson

Helgen

Kategori: Allmänt

Klart ja längtar till tisdag :) Det är bara 1dag kvar sen så är man ett år äldre.. hmm.. :) eller 4år haha beror på hur man tänker och räknar =)

Fredags va ja på långpromenad med Ann-christine och lilla Nathalie,  hon fick ett gulligt babygym dröjer nog inte länge förrän hon leker med det!

sen kom magnus ner till mig i fredag eftermiddag/kväll och vi såg filmen  " 10skäl att hata dig" lånat den av Frida den va bra faktiskt lite lång och kanske lite för uppenbar hur den skulle sluta men helt ok film.
Igår åkte han till Michael och Dessi  han ville väl inte vara kvar hos mig? =)
Då åkte ja hem till Anders och flumma med honom. vi lagade mat som vi åt oss JÄTTEMÄTTA på, ojoj sen åkte vi ut till orust och hälsade på pappa en stund. mamma låg ju oo sov då!

och idag åkte ja hem till Michael och Dessi och hämta magnus, blev ju lovad mat på orust ifall ja körde ut magnus, (så det va ju ok,)  Dessi hade bakat kanelbullar, goda va dem =) Michael hade koll på sista plåten det gick ju sådär =)

Hemma nu satt upp en stjärna i Köket som ja fick! =) tack den blev fin i köket =) och en ny julgardin fick ja av mamma att ha i rummet så inte kattskrällerna leker apor i den så nu har ja en liten gardin istället, kan dem inte växa ifrån sig det busiga stadiet så man kan ha såna gardiner är ju så fint vill ha långa gardiner som hänger på sidorna i fönstret som då dessutom hänger fint!! ( I Landsproblem )

har dessutom kommit ihåg nu att felanmäla vägguttaget i köket så man kan använda det någon gång igen! är ju bara en kontakt i det som fungar vill ju ha  så ja kan använda båda, men får väl se när Elektrikern ringer upp eller om det bara e min fastighetsskötare som ringer men bara det blir lagat så är det ju helt okej =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: